Migros bedava dondurmayı vermedi

Skyfalton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben algida kornet almıştım bedava çıktı. Bunu uygulamaya yazdım karekod verdiler, Migros dedi ki bizde geçmiyor karekod dedi. Bize 13 haneli kod lazım dedi ama pakette yazan kod 11 hane karekodun altındaki 7 hane. Algidayı arıyorum ilgilenen yok ne yapmam lazım?

Başka bir Migros'da dene ya da başka bir çalışana sormaya çalış. Ya kendisi bilmiyordur ya da başından savmak için öyle demiş. Benim de başıma geldi Üsküdar metrodaki Migros'a gittim burada geçmiyor dedi çıktım başka Migros'a götürdüm verdiler.

Harbiden amaç ne yani hiç anlamadım, ulan o bedavadan da para alıyosun amaç ne yani

Tekrar satıp yine para alıyor işte.

Tekrar satıp yine para alıyor işte.

Kanka adam onu sana bedava verse de toptancıya çubuğu verdiğinde parasını alıyor hatta normal dondurmadan 0.25 TL daha fazla alıyorlar. Olayın mantıkszılığı orada zaten

Cimer'e şikayet edebilirsiniz. 24 saat içinde Cumhurbaşkanlığı korumaları evinize baltayla kesilen maraş dondurması teslim ediyorlar.

Migrostan değil de başka yeşil noktalardan alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…