Migros deposunda çalışılır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Yarın çağırdılar servis yemek sigorta hepsi var. 31k maaş öğlen 12 gece 1 2 gibi iş bitiyormuş. Mesai saatleri sabit değil saçma bir çalışma düzenleri var sabah erken kalkma muhabbeti yok. O yüzden hoşuma gitti bir de maaşı fena değil 3 4 ay çalışıp KPSS çalışacağım. Ehliyet kıyafet falan filan ihtiyaçlarımı karşılayacağım. Sonrasında ders te çalışabileceğim mesai saatleri sabit bir işe geçip ders çalışmak için kendime zaman yaratacağım normalde hiç çalışmayacaktım direk ders çalışacaktım da ihtiyaçlarım artıyor. Babama yük olmak istemiyorum tek başına çalışıyor çünkü en azından kardeşlerimin masraflarını falan da çıkartırım sırt sırta verip bir şeyler başarırız.
Sizin düşünceleriniz neler sizce çalışılır mı depoda ağırlık falan kaldıracağım. Kendimi de çok yıpratmak istemiyorum.

Deneyim olur hocam depo işi olunca ağırlık olur büyük ihtimalle eğer alışık değilseniz zorlar başlarda sonradan alışırsınız belki ama kendinizi sakatlamamaya dikkat edin yine de. Bence güzel düşünmüşsünüz.

Depo elemani olarak çalışılmaz ağır iş çok fazla yoruluyorsun maaşı az.

Depo elemani olarak çalışılmaz ağır iş çok fazla yoruluyorsun maaşı az.

Hocam 2. günümdeyim yarın çıkışımı vereceğim 1.90 95 kiloyum 1500 kiloluk meyveler geliyor onları tek başımıza çekiyoruz ellerim su topladı bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Zorla mesai yaptırıyorlar günde 12 saat çalışıyorum mesai ücretini veriyor da çekilecek gibi değil vucuduma yazık.

Depo zaten yapılmaz her iş yeri arıyor bulamıyor yarın çıkışını verin iyi yaparsınız.

Depo zaten yapılmaz her iş yeri arıyor bulamıyor yarın çıkışını verin iyi yaparsınız.

Yani o işi ben 60 bin liradan aşağı yapmam. Yemin ediyorum tarlada kova çekmek bundan kat kat iyidir.
Daha ikinci günden bu kadar yıprandıysam ohoo şu an ayakların ağrısından yürüyemiyorum zar zor attım eve kendimi zaten orada çalışanlar da 50 60 yaşındaki adamlar 10 20 senedir aynı işi yapıyormuş vucutları alışmış. Ayrıca sabahtan akşama kadar çene çalan kadınlar servis desen daracık 3'lü koltuk yapmışlar adım atacak yer yok. Şu an mesaiyle beraber 3 lira falan alacağım var.

Hocam çıkışımı nasıl verebilirim telefondan arasam verirler mi?

Son düzenleme:

Hayır oraya gidip müdüre veya sefine soyle çıkışımi vereceğim diye insan kaynaklarına seni yollar orada kart belgeler imzalar çıkışını verirler.

Hayır oraya gidip müdüre veya sefine soyle çıkışımi vereceğim diye insan kaynaklarına seni yollar orada kart belgeler imzalar çıkışını verirler.

Hocam bunlarda insan kaynakları falan yok sadece 1 kişi bakıyor çok büyük bir yer değil 100 kişi falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…