N normalbirinsan0 Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Eskiden Migros'tan Steam cüzdan kodu alıyordum. Bayağıdır almıyorum bazıları anlaşmayı bıraktılar diyor artık satmıyor diyor doğru mu?
Eskiden Migros'tan Steam cüzdan kodu alıyordum. Bayağıdır almıyorum bazıları anlaşmayı bıraktılar diyor artık satmıyor diyor doğru mu?
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 normalbirinsan0 dedi: Eskiden Migros'tan Steam cüzdan kodu alıyordum. Bayağıdır almıyorum bazıları anlaşmayı bıraktılar diyor artık satmıyor diyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba hâlâ var ama benim bildiğim her markette aynı kartlar satılmıyor ama bırakmış ta olabilir bir ara Zula parası satıyordu bir market onu bıraktılar. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
normalbirinsan0 dedi: Eskiden Migros'tan Steam cüzdan kodu alıyordum. Bayağıdır almıyorum bazıları anlaşmayı bıraktılar diyor artık satmıyor diyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba hâlâ var ama benim bildiğim her markette aynı kartlar satılmıyor ama bırakmış ta olabilir bir ara Zula parası satıyordu bir market onu bıraktılar.