Oğulcan Y Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 131 14 Mayıs 2025 #1 Sizde nasıl bilmiyorum fakat Migros'un sitesinden iş başvuru için birkaç defa denedim hiçbirinde kabul etmedi. Farklı tarayıcı da kullandım farklı VPN'le dahi denedim fakat kabul etmedi site. Bilmiyorum, sizde de benzer mi durum?
Sizde nasıl bilmiyorum fakat Migros'un sitesinden iş başvuru için birkaç defa denedim hiçbirinde kabul etmedi. Farklı tarayıcı da kullandım farklı VPN'le dahi denedim fakat kabul etmedi site. Bilmiyorum, sizde de benzer mi durum?
yusufselim766 Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 661 Çözümler 1 19 Mayıs 2025 #2 Sizin için bilgilerimle başvuru yaptım ve başvuru tamamlandı. Sorun sizde hocam. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-14 220700.png 61,8 KB · Görüntüleme: 40
Oğulcan Y Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 131 19 Mayıs 2025 #3 yusufselim766 dedi: Sizin için bilgilerimle başvuru yaptım ve başvuru tamamlandı. Sorun sizde hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, farklı bir cihazdan denedim oldu. Şu an 5.günü dolduruyorum başvurunun üzerinden, umarım bir an önce ararlar.
yusufselim766 dedi: Sizin için bilgilerimle başvuru yaptım ve başvuru tamamlandı. Sorun sizde hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, farklı bir cihazdan denedim oldu. Şu an 5.günü dolduruyorum başvurunun üzerinden, umarım bir an önce ararlar.