Alteargame Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar?
Tanjant Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #2 Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Sadece yükleme parası alırlar, aylık ücret geldiyse o da kesilir.
Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Sadece yükleme parası alırlar, aylık ücret geldiyse o da kesilir.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.210 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... İninal her ay 2TL keser 1 defaya mahsus onun haricinde yüklenen yer yükleme parası keser.
Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... İninal her ay 2TL keser 1 defaya mahsus onun haricinde yüklenen yer yükleme parası keser.
celal9383 Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 Sadece 2
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 18 Mayıs 2021 #5 Sadece Migros alır.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 18 Mayıs 2021 #7 Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Dostum bugün Migros kasalarında sıkıntı var, yüklüyorsun ama karta gelmiyor, az önce İninal müşteri hizmetlerine bağlandım, fişimin fotoğrafını attım sen bugün Migros'tan başka bir yerde yükle uğraşma.
Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Dostum bugün Migros kasalarında sıkıntı var, yüklüyorsun ama karta gelmiyor, az önce İninal müşteri hizmetlerine bağlandım, fişimin fotoğrafını attım sen bugün Migros'tan başka bir yerde yükle uğraşma.
V vChedar Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #9 Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Dostum bu şeylerin hepsini ininal ugulamasini indirip bakabilirsin orda ne kadar para kestigi fln yaziyor tum magazalarin
Alteargame dedi: Merhabalar, Amazon Prime almıştım. ATM'den 10 TL yatirdim. 2 TL ininal aldi, 1.25 TL ATM almıştı. Aynı durum Migros'ta gecerli mi, yoksa sadece 2 TL mi alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Dostum bu şeylerin hepsini ininal ugulamasini indirip bakabilirsin orda ne kadar para kestigi fln yaziyor tum magazalarin
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #10 vChedar dedi: Dostum bu şeylerin hepsini ininal ugulamasini indirip bakabilirsin orda ne kadar para kestigi fln yaziyor tum magazalarin Genişletmek için tıkla... 3 yıl olmuş.
vChedar dedi: Dostum bu şeylerin hepsini ininal ugulamasini indirip bakabilirsin orda ne kadar para kestigi fln yaziyor tum magazalarin Genişletmek için tıkla... 3 yıl olmuş.