Migros maaşı ne kadar?

• Konuyu başlatan ezuer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 31.518

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Migros Sanal Market'te çalışacağım. Maaşı kasa reyon ile aynı mı? Yan haklarla beraber ne kadar veriyor?

Son düzenleme:
Asgari ücretin 1000-2000 TL üstünü alıyordum geçen seneye kadar. Tezgahtardım. Birimine göre maaş değişir. Kasap en yüksek alır. Bizde sanal markette prim var dediler 1 yıl hiç vermediler.
Ertesi yıl zaten başka birime geçmiştim. Kademeli maaşın değişir yeni girenle 1-2-3-4-5 ve 10 yıllık personeller farklı maaş alırlar. Sen yeni giren olarak asgari 22 ise sen Max 1-2 fazla alabilirsin belki de alamazsın.
Mağazar ve cirolarına göre de maaşın değişir. Sonun net cevabı yok.
Bu ay arkadaşım 38.000 TL almış. (manav 5 yıllık personel)
Migros ilk defa bu kadar maaş verdi bu bilgiyi de ekleyim.
3 yıllık eski personelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asgari ücretin 1000-2000 TL üstünü alıyordum geçen seneye kadar. Tezgahtardım. Birimine göre maaş değişir. Kasap en yüksek alır. Bizde sanal markette prim var dediler 1 yıl hiç vermediler.
Ertesi yıl zaten başka birime geçmiştim. Kademeli maaşın değişir yeni girenle 1-2-3-4-5 ve 10 yıllık personeller farklı maaş alırlar. Sen yeni giren olarak asgari 22 ise sen Max 1-2 fazla alabilirsin belki de alamazsın.

Yol yemek dahil ne kadar oluyor toplamda?

Yol yemek dahil ne kadar oluyor toplamda?
yemek parası yok, o gün ne çıkarsa. yol parasıda mesai günleri X belediye otobüs ücreti = , şeklinde hesaplayabilirsiniz.
yukarıda verdiğim bilgide yol dahildir ücret. firma yemek parası vermez. günlük yemek parası 35 tlden yemek şirketlerine yaptırırlar. şansınıza ne gelirse. bol bol patatesli katranda pişmiş yemek yersiniz.

Merhaba, migrostan çıktıktan sonra tekrar migrosta işe girme imkanın var mı? Bazı yerlerde okuduguma göre migrostan istifa edersen kara listeye alınıyormussun ve bu yüzden seni migrosta ise almiyorlarmis bir daha. Doğru mudur?

Migros Sanal Market'te çalışacağım. Maaşı kasa reyon ile aynı mı? Yan haklarla beraber ne kadar veriyor?
Ne yaptınız hocam?

Merhaba, Migros'tan çıktıktan sonra tekrar Migros'ta işe girme imkanın var mı? Bazı yerlerde okuduguma göre Migros'tan istifa edersen kara listeye alınıyormussun ve bu yüzden seni Migros'ta ise almiyorlarmis bir daha. Doğru mudur?

Ne yaptınız hocam?

Hiçbir şirket istifa edeni geri kalmaz kolay kolay. Geri döün imkanı çok zor. Geri girmek ister misin dersen eğer çok zor bir soru. O mobingler tekrar çekilir mi tekrar müşteriyle uğraşılırmı tartışılır. İş zor fiziksel ve psikolojik ama sistemiği iyice öğrendikten sonra gerçekten kolay bir iş. Ben mobingden dolayı bıraktım başka mağazaya gönderseler muhtemelen giderim ancak sanal markete adım atmak istemem. Kara liste diye bir olay yok. Sadece istifandan sonra son mağaza müdürünün görüşlerini yazdığı bir not kalıyor sistemde. Ve geri dönmek için iyi bir tanıdığın olması lazım.
Bayan personele evlenince eğer isterse tazminatı verip çıkarıyorlar. Bu şekilde bile çıkıp parayı alıp geri döneni biliyorum. Ancak mobingle zorla istifa ettirdiklerini asla geri almadıklarını biliyorum. Kurumsal bir yer ve koça ait görüşü var insanlarda. Hem koça ait değil hem de neyse. Daha fazla kötü şey yazıp başıma iş almayayım.

Hiçbir şirket istifa edeni geri kalmaz kolay kolay. Geri döün imkanı çok zor. Geri girmek ister misin dersen eğer çok zor bir soru. O mobingler tekrar çekilir mi tekrar müşteriyle uğraşılırmı tartışılır. İş zor fiziksel ve psikolojik ama sistemiği iyice öğrendikten sonra gerçekten kolay bir iş. Ben mobingden dolayı bıraktım başka mağazaya gönderseler muhtemelen giderim ancak sanal markete adım atmak istemem. Kara liste diye bir olay yok. Sadece istifandan sonra son mağaza müdürünün görüşlerini yazdığı bir not kalıyor sistemde. Ve geri dönmek için iyi bir tanıdığın olması lazım.
Bayan personele evlenince eğer isterse tazminatı verip çıkarıyorlar. Bu şekilde bile çıkıp parayı alıp geri döneni biliyorum. Ancak mobingle zorla istifa ettirdiklerini asla geri almadıklarını biliyorum. Kurumsal bir yer ve koça ait görüşü var insanlarda. Hem koça ait değil hem de neyse. Daha fazla kötü şey yazıp başıma iş almayayım.
Hocam mobbing nasıl oluyordu? Sen sanal markette değil miydin müşteriler ile nasıl ilgileniyordun?

Hocam mobbing nasıl oluyordu? Sen sanal markette değil miydin müşteriler ile nasıl ilgileniyordun?
ben tüm birimlerde çalıştım. sanal market reyon kasa şarküteri aklına ne geliyorsa.
mobing anlatmakla asla bitmeyecek bir olay. sadece tek birşey söyleyim ben işten ayrılırken +70 saat fazlam vardı. başka söze gerek varmı?
izinli gündede çağırdılar, hiç bir zaman 8 saatte çalışmadım. iş yetişsede azarlar yetişmesede, saçma sapan ürünleri palet palet sipariş verir müşteri potansiyeline bakmadan sonra gelir elemana çirkeflik yapar. neler neler.
tüm mağazalar böylemi hayır, ama çoğunda mobing varmı evet.

ben tüm birimlerde çalıştım. sanal market reyon kasa şarküteri aklına ne geliyorsa.
mobing anlatmakla asla bitmeyecek bir olay. sadece tek birşey söyleyim ben işten ayrılırken +70 saat fazlam vardı. başka söze gerek varmı?
izinli gündede çağırdılar, hiç bir zaman 8 saatte çalışmadım. iş yetişsede azarlar yetişmesede, saçma sapan ürünleri palet palet sipariş verir müşteri potansiyeline bakmadan sonra gelir elemana çirkeflik yapar. neler neler.
tüm mağazalar böylemi hayır, ama çoğunda mobing varmı evet.
Hocam geçmiş olsun, istifa ederken sorun çıkartmadılar umarım. Çünkü bazi mağazalarda sorun çıkıyormuş böyle marketlerde.

Hocam selamlar, bende turistik bir yerde oturuyorum. Tezgahtar olarak başlayacağım. Tezgahtarların genel olarak görevi nedir neler yaparız?
Yan haklar ne zaman yatırılmaya başlanılır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı