Migros sipariş mağduriyeti

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar sadece bilgi amaçlı yazıyorum. Bu kadar karaktersiz bir firma cok az gördüm. Ogrenciyim aylardir çok sık bir şekilde sipariş veriyorum. Bugün bana kendiminkinden baska bir sipariş getirdiler. Yazdım musteri temsilcisine degisim istedigimi söyledim. Ilettiklerini ve aranacagimi soylediler. Aradan 5 saat geçti. Ne biri aradi beni ne de degisim yapıldı. 6 kere musteri temsilcisine hem yazdim hem de aradim ezbere 3 kelimeyi soyleyip duruyorlar.

Gerçekten 3 kurusluk siparisin uzerine yatacak kadar karaktersiz bir firma olarak bilmiyordum şaşırdım. Siz siz olun getirden şaşmayın. Yemeksepeti'nin basit market kısmı bile daha iyiydi sorun yaşadığımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyetine başvur benim de 1k'lık siparişim hiç olmuştu.

Şube de teslim edildi yazıyordu. Kimin aldığı belli değil öyle kaldı gitti.

Tüketici hakem heyetine başvur benim de 1K'lık siparişim hiç olmuştu.

Kuryeci arkadaş acıkmışsa yemeğe çökebiliyor bazen. Şikayet etmek gerek.

Değişim veya iade işlemi bazen 1 - 2 gün sürebiliyor. En kötü direkt mağaza numarasını ararsanız veya kendiniz mağazaya giderseniz değişim yaparlar.

Tüketici hakem heyetine başvur benim de 1k'lık siparişim hiç olmuştu.

Oyle yapacagim fotograflari falan çektim arama kayitlarim da var.

Değişim veya iade işlemi bazen 1 - 2 gün sürebiliyor. En kötü direkt mağaza numarasını ararsanız veya kendiniz mağazaya giderseniz değişim yaparlar.
Hangi magaza nasil bilecegiz hocam?

10-15 dakikalık mesafeden siparişi 1 saatte getiren, onda da içeceği sıcak, dondurmayı erimiş getiren bir yer. Yemek uygulaması yine fena değil(Gerçi onda da para iadesi yapılmamıştı) ama marketi rezalet iş yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…