Migros stajyer olarak mı işe aldı?

xTurkish

Decapat
Daha fazla  
Migrosa iş için başvurmuştum. Form doldururken bana satış danışmanını tercih ettirdiler form üzerinde. Bugün aradıklarında yarın işiniz başlıyor dediler buraya kadar hiçbir sorun yoktu ama yolladıkları mesajda stajınız başlayacaktır yazıyor. Neden böyle yazıyor bilen var mı? Migros'u mu aramalıyım bunun için? Gelen mesaj bu:

Sayin Emır, 19.07.2023 tarihinde xxxxx satis magaza magazasinda saat 14:00'da stajiniz baslayacaktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Migros'a iş için başvurmuştum. Form doldururken bana satış danışmanını tercih ettirdiler form üzerinde. Bugün aradıklarında yarın işiniz başlıyor dediler buraya kadar hiçbir sorun yoktu ama yolladıkları mesajda stajınız başlayacaktır yazıyor. Neden böyle yazıyor bilen var mı? Migros'u mu aramalıyım bunun için? Gelen mesaj bu:

Sayin Emır, 19.07.2023 tarihinde xxxxx satis magaza magazasinda saat 14:00'da stajiniz baslayacaktir.

Konuyu hortlatmış olacağım ama bana da aynı şey başıma geldi bugün siz işe başladığınız zaman stajyer olarak mı başlattılar acaba

Konuyu hortlatmış olacağım ama bana da aynı şey başıma geldi bugün siz işe başladığınız zaman stajyer olarak mı başlattılar acaba

Mağaza müdürüyle görüştüm gerekli bilgiyi aldım yazmanıza gerek kalmadı

Son düzenleme:

O bilgi neydi?

Merhaba dostum kariyer üzerinden başvuru Yaptım ertesi günü beni İK aradı ve iş hakkında bilgi verdi 1-2 saat sonra mail attılar evrakları PDF olarak gönderdim bunun devamı süreçte napıcam beni bilgilendirir misin

Merhaba dostum kariyer üzerinden başvuru Yaptım ertesi günü beni İK aradı ve iş hakkında bilgi verdi 1-2 saat sonra mail attılar evrakları PDF olarak gönderdim bunun devamı süreçte ne yapacağım beni bilgilendirir misin?

Bir şey yapmayacaksanız onlar size ne zaman iş başı yapacağınızı söyler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı