Migros Steam cüzdan kodu kalktı mı?

MustafaY7ce

Decapat
Daha fazla  
Bugün Migros'a gittim. Kredi kartı kullanma iznim bu yüzden harçlığımı birktirmiştim Steam cüzdan kodu alacaktım. Sonra cüzdan kodu alacağımı söyleyince "kodlarımız artık yok." dedi. Bu geçici mi, yoksa kalıcı mı bilmiyorum. Kalıcı ise nakit cüzdan kodu albileceğim BİM veya D&R book hariç market var mı?

Gidip şoktan Papara al. Para yükledikçe harcayabiliyorsun sadece. 10 lira mıydı neydi. Bende senin yaşlarındayken kullanıyordum.

O Tosla olmasın? Ayrıca Tosla 5TL.
Papara'yı sadece sipariş vererek alırsın.
İninal almayın, aldırtmayın.

Bu kartlara banka kartı deniyor. 13 yaş ve üzeri herkes alabilir, nakit yükleyebilir ve yûklediği kadar harcama yapabilir. Kredi kartı ise farklı bir şey.

Gidip şoktan Papara al. Para yükledikçe harcayabiliyorsun sadece. 10 lira mıydı neydi. Bende senin yaşlarındayken kullanıyordum.

Hocam Papara kart artık sadece internette satılıyor diye biliyorum. Uygulamasını indirip Black kart veya light Card başvurusu yapabilirsiniz

Hocam Papara kart artık sadece internette satılıyor diye biliyorum. Uygulamasını indirip Black kart veya light Card başvurusu yapabilirsiniz

Kusura bakmayın yanlış söylemişim Papara değil ininalmiş. Paketini bile açmadığım için yanlış söyledim kusura bakmayın.

Kusura bakmayın yanlış söylemişim Papara değil ininalmiş. Paketini bile açmadığım için yanlış söyledim kusura bakmayın.
Hocam direkt yakın o kartı Tosla'ya geçin. İninal her ay 2 TL, çok gereksiz şeylere de komisyonsyonlar kesiyor ve kampanya vermiyor. Tosla en azında yapıyo 1-2 kampanya.

Hocam direkt yakın o kartı Tosla'ya geçin. İninal her ay 2 TL, çok gereksiz şeylere de komisyonsyonlar kesiyor ve kampanya vermiyor. Tosla en azında yapıyor 1-2 kampanya.

Ininal artık 3D Secure desteklemiyor bu sebeple martı gibi uygulamalarda ödeme yapılmıyor diye biliyorum. En iyisi Tosla'ya da Papara şu anda.

Migros'la anlaşmaları bitmiş herhalde ben sorduğumda öyle demişler di. Carfeoursa da satıyolar ama. Dün aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…