W WHussars Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 321 Çözümler 4 22 Aralık 2022 #1 Merhaba şu an yılbaşında almayı düşünüyorum hala var mıdır? Yaz tatilinde gittiğimde vardı ama kaldırıldı mı acaba?
Merhaba şu an yılbaşında almayı düşünüyorum hala var mıdır? Yaz tatilinde gittiğimde vardı ama kaldırıldı mı acaba?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Aralık 2022 #3 WHussars dedi: Merhaba şu an yılbaşında almayı düşünüyorum hala var mıdır? Yaz tatilinde gittiğimde vardı ama kaldırıldı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben gittiğimde vardı ama kaldırıldı demişlerdi.
WHussars dedi: Merhaba şu an yılbaşında almayı düşünüyorum hala var mıdır? Yaz tatilinde gittiğimde vardı ama kaldırıldı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben gittiğimde vardı ama kaldırıldı demişlerdi.
W WHussars Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 321 Çözümler 4 22 Aralık 2022 #4 SERCASH dedi: Evet, hala mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. leeEVERETT dedi: Ben gittiğimde vardı ama kaldırıldı demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
SERCASH dedi: Evet, hala mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. leeEVERETT dedi: Ben gittiğimde vardı ama kaldırıldı demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Aralık 2022 #5 WHussars dedi: Teşekkür ederim. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz gittim yok şu tarihte kaldırıldı dediler. Tarihi hatırlamıyorum. Başka bir migrosa gittim onlarda aynı tarihte kaldırıldığını söyledi.
WHussars dedi: Teşekkür ederim. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz gittim yok şu tarihte kaldırıldı dediler. Tarihi hatırlamıyorum. Başka bir migrosa gittim onlarda aynı tarihte kaldırıldığını söyledi.
W WHussars Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 321 Çözümler 4 22 Aralık 2022 #6 leeEVERETT dedi: Bildiğiniz gittim yok şu tarihte kaldırıldı dediler. Tarihi hatırlamıyorum. Başka bir migrosa gittim onlarda aynı tarihte kaldırıldığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman gittiniz? Umarım hayallerim suya düşmez.
leeEVERETT dedi: Bildiğiniz gittim yok şu tarihte kaldırıldı dediler. Tarihi hatırlamıyorum. Başka bir migrosa gittim onlarda aynı tarihte kaldırıldığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman gittiniz? Umarım hayallerim suya düşmez.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Aralık 2022 #7 WHussars dedi: Hocam ne zaman gittiniz? Umarım hayallerim suya düşmez. Genişletmek için tıkla... Kasım'da gittim ve gittiğim tarihten 2 gün önce kaldırılmıştı. Ama hala Migros kasalarından alınabilir diye sitesinde yazıyor.
WHussars dedi: Hocam ne zaman gittiniz? Umarım hayallerim suya düşmez. Genişletmek için tıkla... Kasım'da gittim ve gittiğim tarihten 2 gün önce kaldırılmıştı. Ama hala Migros kasalarından alınabilir diye sitesinde yazıyor.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 22 Aralık 2022 #8 Benim oturduğum bölgede satıştan kaldırıldı. Diğer Migros'a gittim orada da kaldırılmıştı.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Aralık 2022 #9 kONF dedi: Benim oturduğum bölgede satıştan kaldırıldı. Diğer Migros'a gittim orada da kaldırılmıştı. Genişletmek için tıkla... Evet benim de aynen böyle oldu. Ama burası zincir değil mi birinde varsa diğerinde de olması gerekmiyor mu?
kONF dedi: Benim oturduğum bölgede satıştan kaldırıldı. Diğer Migros'a gittim orada da kaldırılmıştı. Genişletmek için tıkla... Evet benim de aynen böyle oldu. Ama burası zincir değil mi birinde varsa diğerinde de olması gerekmiyor mu?
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 22 Aralık 2022 #10 Yok öyle bir şey migroslarda hala geçerli.