leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Aralık 2022 #11 General Skywalker dedi: Yok öyle bir şey migroslarda hala geçerli. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam 2 Migros'da yok dedi bana.
General Skywalker dedi: Yok öyle bir şey migroslarda hala geçerli. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam 2 Migros'da yok dedi bana.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 22 Aralık 2022 #12 leeEVERETT dedi: Nasıl hocam 2 Migros'da yok dedi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz daha yeni 10TL'lik aldım.
leeEVERETT dedi: Nasıl hocam 2 Migros'da yok dedi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz daha yeni 10TL'lik aldım.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 22 Aralık 2022 #13 leeEVERETT dedi: Evet benim de aynen böyle oldu. Ama burası zincir değil mi birinde varsa diğerinde de olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Olması gerekiyor ama benim bulunduğum yerlerde hiçbirinde yoktu. BİM ve A101'e sormadım hiç. Bu arada belirteyim ben ilçede oturuyorum.
leeEVERETT dedi: Evet benim de aynen böyle oldu. Ama burası zincir değil mi birinde varsa diğerinde de olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Olması gerekiyor ama benim bulunduğum yerlerde hiçbirinde yoktu. BİM ve A101'e sormadım hiç. Bu arada belirteyim ben ilçede oturuyorum.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Aralık 2022 #14 kONF dedi: Olması gerekiyor ama benim bulunduğum yerlerde hiçbirinde yoktu. BİM ve A101'e sormadım hiç. Genişletmek için tıkla... Onlar da da yok. Bir Şok'u bilmiyorum. General Skywalker dedi: Hocam emin misiniz daha yeni 10TL'lik aldım. Genişletmek için tıkla... Eminim. 100 liralık alacaktım yoktu.
kONF dedi: Olması gerekiyor ama benim bulunduğum yerlerde hiçbirinde yoktu. BİM ve A101'e sormadım hiç. Genişletmek için tıkla... Onlar da da yok. Bir Şok'u bilmiyorum. General Skywalker dedi: Hocam emin misiniz daha yeni 10TL'lik aldım. Genişletmek için tıkla... Eminim. 100 liralık alacaktım yoktu.
mrtard50 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #15 General Skywalker dedi: Yok öyle bir şey migroslarda hala geçerli. Genişletmek için tıkla... daha bugün gittim kaldırılmıştı konu hakkında bilginiz yokken bu kadar emin gereksiz cevaplar vermeyin lütfen
General Skywalker dedi: Yok öyle bir şey migroslarda hala geçerli. Genişletmek için tıkla... daha bugün gittim kaldırılmıştı konu hakkında bilginiz yokken bu kadar emin gereksiz cevaplar vermeyin lütfen
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 11 Mart 2023 #16 mrtard50 dedi: daha bugün gittim kaldırılmıştı konu hakkında bilginiz yokken bu kadar emin gereksiz cevaplar vermeyin lütfen Genişletmek için tıkla... 3 ay sonra vermişsin cevabı şaka mısın nesin.
mrtard50 dedi: daha bugün gittim kaldırılmıştı konu hakkında bilginiz yokken bu kadar emin gereksiz cevaplar vermeyin lütfen Genişletmek için tıkla... 3 ay sonra vermişsin cevabı şaka mısın nesin.