Migros şubesinin açılış tarihini öğrenmek

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Selamlar. Karaman Nas AVM yanındaki Migros mağazasının açılış tarihini sormak istiyorum. Ama görevliye sormak bana saçma geliyor. Bir ünlü zincir marketin herhangi bir şubesinin açılış tarihini nasıl öğrenirim?

Selamlar. Karaman Nas AVM yanındaki Migros mağazasının açılış tarihini sormak istiyorum. Ama görevliye sormak bana saçma geliyor. Bir ünlü zincir marketin herhangi bir şubesinin açılış tarihini nasıl öğrenirim?
Google haritadan gideceyin dükkan ve ya mağaza açılış saatine bakabilirsin. Mesela ben eczaneye gitmeden önce kaç da kapandına bakmışdım.

Google Haritalar üzerinde Street View kısmı bulunuyor. Eğer bahsettiğiniz marketin bulunduğu konumda farklı yıllara ait çekimler yapıldıysa hiç değilse yıl olarak tahmin yürütebilme ihtimaliniz var.

Street View ile marketin bulunduğu sokağı kontrol edin ve geçmiş yıllarda çekilen görselleri varsa göz atın.

Google Haritalar üzerinde Street View kısmı bulunuyor. Eğer bahsettiğiniz marketin bulunduğu konumda farklı yıllara ait çekimler yapıldıysa hiç değilse yıl olarak tahmin yürütebilme ihtimaliniz var.

Street View ile marketin bulunduğu sokağı kontrol edin ve geçmiş yıllarda çekilen görselleri varsa göz atın.
Geçmiş görsellere nasıl ulaşacağım? Çünkü Street View ile son cekiken fotoğraflara ulaşılabileceğini biliyorum.

Geçmiş görsellere nasıl ulaşacağım? Çünkü Street View ile son çekiken fotoğraflara ulaşılabileceğini biliyorum.
Bilgisayardan giriyorsanız sol üst kısımda daha fazla tarih görüntüle gibi bir seçenek olması lazım. Eğer sokak farklı yıllarda çekilmediyse, yani sadece tek bir yılın fotoğraflarına sahipse seçenek gözükmeyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı