Migros'ta çalışmak nasıldır?

İşe girmeyi düşünüyorum. Burada çalışmak hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Benim annem Happy Center'da çalışıyor ancak genellikle iş kısımlar aynı. Gittiğin mağazaya göre ortam farklı olabilir benim annem kasiyer eğer kasiyer olarak işe girersen kafanı doldurmaman lazım azıcık para bile fazla çeksen açık çıkıyor parayı kesiyor, onun dışında yorucu bir iş sabahçı öğlenci şeklinde ayırıyorlar, ilk iş deneyimi için uygun aslında marketler.

Arkadaşlar migrosa binbir hayalle girdim senelerce beklemiştim ben küçük yerde yaşıyorum malum iş bulmak ise girmek kolay değil.Ve sonuç olarak bir hafta önce başlamıştım migros sanal marketin hemen bölümünde.ilk iki gün başka mağazaya gitmiştik ve gayet güzel çalışıyordum mental sağlığımda yerindeydi .ik igunden sonra asıl kendi mağazama geçince başladı benim tetiklenme.is değil arkadaşım iş ortamı çok önemli .ve ben bugün istifamı verdim .Mobinge maruz kaldım her gün ellerim titriyordu psikolojik baskı içindeydim adeta .Meğerse en sorunlu mağazaya vermişler beni bunu diyenler oranın Çalisanlari.Tum hevesligim kursağımda kaldı benim .ne yapacağım bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı