Rüzgar Ali Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir?
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 29 Ocak 2025 #2 Rüzgar Ali dedi: Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir? Genişletmek için tıkla... Migros'larda satılmıyor diye biliyorum şoklardan Papara vb yükletebilirsin A101'lerde bazen oluyor.
Rüzgar Ali dedi: Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir? Genişletmek için tıkla... Migros'larda satılmıyor diye biliyorum şoklardan Papara vb yükletebilirsin A101'lerde bazen oluyor.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.645 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Ocak 2025 #3 Eskiden sözde satılıyordu ancak ben birkaçına gittiğimde yoktu. Papara, Hadi tarzı kartlar alıp onları kullanmak daha mantıklı. Nays de olur.
Eskiden sözde satılıyordu ancak ben birkaçına gittiğimde yoktu. Papara, Hadi tarzı kartlar alıp onları kullanmak daha mantıklı. Nays de olur.
Tamerardase Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce RTX 4060ti/Asus A620mh/AMD Ryzen 5 8400F Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 Rüzgar Ali dedi: Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir? Genişletmek için tıkla... 5 liraya ininal al icine migrostan yuklet parayı işin bitince atarsin.
Rüzgar Ali dedi: Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir? Genişletmek için tıkla... 5 liraya ininal al icine migrostan yuklet parayı işin bitince atarsin.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 25 29 Ocak 2025 #5 Rüzgar Ali dedi: Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir? Genişletmek için tıkla... Eskiden marketlerde satılıyordu fakat şu an satılmıyor. Dijital olarak alıp kullanabilirsiniz.
Rüzgar Ali dedi: Migros'ta Steam cüzdan kodu satılıyor mu? Satılmıyorsa nakit ile başka nereden alınabilir? Genişletmek için tıkla... Eskiden marketlerde satılıyordu fakat şu an satılmıyor. Dijital olarak alıp kullanabilirsiniz.
Rüzgar Ali Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 xquerzy dedi: Eskiden marketlerde satılıyordu fakat şu an satılmıyor. Dijital olarak alıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam örneğin dijital ininal alsam nasıl kullanacağım veya içine nasıl para yükleyeceğim? Nakit olarak bir marketten mı yükleyeceğim?
xquerzy dedi: Eskiden marketlerde satılıyordu fakat şu an satılmıyor. Dijital olarak alıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam örneğin dijital ininal alsam nasıl kullanacağım veya içine nasıl para yükleyeceğim? Nakit olarak bir marketten mı yükleyeceğim?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 25 29 Ocak 2025 #7 Rüzgar Ali dedi: Hocam örneğin dijital ininal alsam nasıl kullanacağım veya içine nasıl para yükleyeceğim? Nakit olarak bir marketten mı yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Nakit olarak şoktan yükleyebilirsiniz.
Rüzgar Ali dedi: Hocam örneğin dijital ininal alsam nasıl kullanacağım veya içine nasıl para yükleyeceğim? Nakit olarak bir marketten mı yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Nakit olarak şoktan yükleyebilirsiniz.
Rüzgar Ali Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 xquerzy dedi: Nakit olarak şoktan yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, birde nasıl açacağım ben bu sanal kartı?
xquerzy dedi: Nakit olarak şoktan yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, birde nasıl açacağım ben bu sanal kartı?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 25 29 Ocak 2025 #9 Rüzgar Ali dedi: Teşekkürler, birde nasıl açacağım ben bu sanal kartı? Genişletmek için tıkla... Karta para attığınız zaman kullanmaya başlayabilirsiniz.
Rüzgar Ali dedi: Teşekkürler, birde nasıl açacağım ben bu sanal kartı? Genişletmek için tıkla... Karta para attığınız zaman kullanmaya başlayabilirsiniz.