4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 3 Ocak 2024 #11 Arkadaşlar, ilk kez şarap içeceğim için hafif bie şey arıyorum. Faydalı zararlı diye soru sormadım. O kendi fikriniz. Kendinize saklayın. Teşekkürler. myswagnotusual dedi: Evet, tatlı/makarna gibi ürünlerin yanında tüketiliyor. Biraz ağır gibi, tadı da öyle. Biricik gibi ucuz ve hafif bir şarap deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam not aldım.
Arkadaşlar, ilk kez şarap içeceğim için hafif bie şey arıyorum. Faydalı zararlı diye soru sormadım. O kendi fikriniz. Kendinize saklayın. Teşekkürler. myswagnotusual dedi: Evet, tatlı/makarna gibi ürünlerin yanında tüketiliyor. Biraz ağır gibi, tadı da öyle. Biricik gibi ucuz ve hafif bir şarap deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam not aldım.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 5 Ocak 2024 #12 myswagnotusual dedi: Biricik gibi ucuz ve hafif bir şarap deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... önermem
myswagnotusual dedi: Biricik gibi ucuz ve hafif bir şarap deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... önermem