Migros'tan ininal kart almak

İninal almakta kararlıysanız 20 ya da 25 TL para yatırma zorunluluğu vardı. Şok'tan alırsanız sadece 5 TL ödersiniz. Başka kartlara da yönelebilirsiniz. Genelde İninal kullanıcıları Papara'ya geçiyor. İmkanınız varsa direkt Papara alın derim.

Migros'tan ininal alacağım. Kartın fiyatı 5 TL fakat içine para yükletme zorunluluğu vardı, hala öyle mi?
Hocam hiç ininala bulaşmayın. Kesinlikle papara alın. Hemen artılarını sayıyım
İninal aylık kullanım ücreti alır - Papara almaz
İninal para yükleyince kesinti yapar - Papara bildiğim kadarıyla ptt hariç hiç bir yerde yapmaz
hatta paparada anlaşmalı atmlerde kartsız yükleme yaparsınız.
İninal başka arkadaşına para atıcağın zaman para keser. Papara kesinti yapmaz
Papara Caschback var bide mesela spotify premium veya yt premium alıcaksın verdiğin ücretin yarısını sana geri veriyorlar parayı 10 tl ye kadar.
BU ARADA PAPARA KART TAMAMEN BEDAVA EVINE GELIYOR kargo ücreti dahil yok

Papara'yı tavsiye ederim. Gidip kart falanda almanız gerekmiyor. Telefondan her şeyi halledebiliyorsunuz. Normalde bankalar hafta sonu EFT yapmıyor diye ben Papara hesabı açtım. Hafta sonunda 1 dk içinde EFT'yi gerçekleştirdim. Ayrıca normalde bankam 10 TL'den fazla bir ücret alacaktı, Papara bir kuruş para almadı.

Hocam hiç Ininal'a bulaşmayın. Kesinlikle Papara alın. Hemen artılarını sayıyım.
ininal aylık kullanım ücreti alır - Papara almaz.
ininal para yükleyince kesinti yapar - Papara bildiğim kadarıyla PTT hariç hiçbir yerde yapmaz.
Hatta Papara'da anlaşmalı ATM'lerde kartsız yükleme yaparsınız.
ininal başka arkadaşına para atacağın zaman para keser. Papara kesinti yapmaz.
Papara caschback var bir de mesela Spotify Premium veya YT Premium alacaksın verdiğin ücretin yarısını sana geri veriyorlar parayı 10 TL'ye kadar.
Bu arada Papara kart tamamen bedava evıne gelıyor kargo ücreti dahil yok.

Ona da bir bakarım.
Papara'yı tavsiye ederim. Gidip kart falanda almanız gerekmiyor. Telefondan her şeyi halledebiliyorsunuz. Normalde bankalar hafta sonu EFT yapmıyor diye ben Papara hesabı açtım. Hafta sonunda 1 dk içinde EFT'yi gerçekleştirdim. Ayrıca normalde bankam 10 TL'den fazla bir ücret alacaktı, Papara bir kuruş para almadı.

Ayn birçok kişi onu tavsiye ediyor.
ininal almakta kararlıysanız 20 ya da 25 TL para yatırma zorunluluğu vardı. Şok'tan alırsanız sadece 5 TL ödersiniz. Başka kartlara da yönelebilirsiniz. Genelde ininal kullanıcıları Papara'ya geçiyor. İmkanınız varsa direkt Papara alın derim.

Anladım sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı