Başlıktaki gibi, alınır mı? 10 TL'lik cüzdan kodu alacağım, ve hayır kredi kartıyla para yatırmayacağım. Güvenilir mi? Kod hatalı çıkarsa Steam destek yardım eder mi? Tecrübelerinizi ve bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Başlıktaki gibi, alınır mı? 10 TL'lik cüzdan kodu alacağım, ve hayır kredi kartıyla para yatırmayacağım. Güvenilir mi? Kod hatalı çıkarsa Steam destek yardım eder mi? Tecrübelerinizi ve bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Peki marketten kodun yanında almam gereken herhangi ekstra bir şey var mıdır? Ben gidip almayacağım, babamdan gelirken almasını istedim, o yüzden bilmiyorum. Kodu aldıktan sonra ne kadar sürede girmem lazım?
Teşekkürler dostlar hallettim işi. İleride zorluk çekenler için:
Size iki fiş veriyorlar, biri kodun yazılı olduğu fiş diğeri ürün fişi. Steam'de, sol üst tarafta bulunan profil fotoğrafınıza tıklayarak cüzdanımı seçin. Oradan da hediye kodu yükleyi. Kodu girin, bitti.