A Arda20 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Ailemlede birkaç kez VP almıştık Migros'tan fakat her zaman gelemiyorlar sadece hafta sonu müsait oluyolar. Acaba tek başıma VP alabilir miyim Migros'tan?(15 yaşındayım)
Ailemlede birkaç kez VP almıştık Migros'tan fakat her zaman gelemiyorlar sadece hafta sonu müsait oluyolar. Acaba tek başıma VP alabilir miyim Migros'tan?(15 yaşındayım)
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #2 Migros'tan ne için alıyorsunuz? Trendyol'dan alabilirsiniz.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Alabilirsin sorun olmaz.(Şok ve Bim markette sorun olmuyordu.) Bu arada Migrosda VP pahalı sitelerden daha ucuza alırsınız.
Alabilirsin sorun olmaz.(Şok ve Bim markette sorun olmuyordu.) Bu arada Migrosda VP pahalı sitelerden daha ucuza alırsınız.
H HzLovis Femtopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 19 1 Şubat 2022 #4 Türkiye'nin En Kaliteli Oyun ve Epin Sitesi DMRGAME buradan alabilirsiniz bayağı uygun 2 kere 1800vp aldım. Anında geldi.
Türkiye'nin En Kaliteli Oyun ve Epin Sitesi DMRGAME buradan alabilirsiniz bayağı uygun 2 kere 1800vp aldım. Anında geldi.
A Arda20 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 Ben nakit olarak almak için oradan alıyorum her zaman kredi kartı isteyemiyorum. Bir de yaş sınırı falan yoktur değil mi?
Ben nakit olarak almak için oradan alıyorum her zaman kredi kartı isteyemiyorum. Bir de yaş sınırı falan yoktur değil mi?
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #6 Arda20 dedi: Ben nakit olarak almak için oradan alıyorum her zaman kredi kartı isteyemiyorum. Bir de yaş sınırı falan yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Migrosu bilmem ama Trendyoldan alabilirsin birde orada daha ucuz tavsiye ederim
Arda20 dedi: Ben nakit olarak almak için oradan alıyorum her zaman kredi kartı isteyemiyorum. Bir de yaş sınırı falan yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Migrosu bilmem ama Trendyoldan alabilirsin birde orada daha ucuz tavsiye ederim