Migros'un yaptığı kurnazlık

Ryo41

Hectopat
Ucuz suları 1.5 ₺'likleri yani hiç etiket koymuyorlar. Sen bilmezsen hepsi 3 ₺ sanıyorsun alamıyorsun. 1.5 ₺'likleri soğuk buzdolabına koymuyorlar hep dışarıda ve sıcak oluyor. Mesela atıyorum BİM'de de dışarıda su var ama onlar soğuk biraz yine de.

Migros'lara gidin bakın abant sular 1.5 TL ama etiket yok fiyatını yazmıyorlar ve buzdolabına koymuyorlar. Hamidiye su da 1.5 TL.

Bu mağaza personelinin suçu ve mağaza müdürünün denetimsizliğinden böyle. Şahsen buradaki mağazalarında tüm sular dolaplarda ve dışarıda mevcut. Suçu tamamen markaya atmak anlamsız.

Bilerek yapıldığını düşünmüyorum.Bayi'den bayiye değişebilen bir durum bu.Bunun için konu açmanız tuhaf olmuş.

Bilerek yapıldığını düşünmüyorum. Bayi'den bayiye değişebilen bir durum bu. Bunun için konu açmanız tuhaf olmuş.

Bu mağaza personelinin suçu ve mağaza müdürünün denetimsizliğinden böyle. Şahsen buradaki mağazalarında tüm sular dolaplarda ve dışarıda mevcut. Suçu tamamen markaya atmak anlamsız.

İki Migros'da da aynısının yapıldığını gördüm.

Migros baya ucuz bu arada nescafe xpressler 9tl üyelik varsa 8.5-8 civarı. Bir bakkala sordum 17 dedi.

Farklı marka suların fiyatı neden farklı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…