Elektronik Mikado 5+1 ses sistemi 3.025 TL

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu model hakkında birkaç yerde olumlu yorum okumuştum sinema kalitesinde hissettiriyor diyorlardı fakat ne kadar doğru tam emin değilim.

Trendyol'da daha uygun bir fiyata satılıyor. Ancak bu gibi markalar bana nedense çok güven vermiyor 2+1 olsun Logitech, Creative olsun kafasındayım ben. 2011 yılından bu yana 2+1 Creative marka bir ses sistemi kullanıyorum hala ilk günkü gibi sesi.
Creative bu konuda cidden çok başarılı. Dizüstü bilgisayarımda 400 TL'ye aldığım aurvana kulaklık modelini kullanıyorum inanılmaz net ses veriyor. Piyasada ki 1000 TL bandında gezinen kulaklıklara taş çıkartır.

Trendyol'da daha uygun bir fiyata satılıyor. Ancak bu gibi markalar bana nedense çok güven vermiyor 2+1 olsun Logitech, Creative olsun kafasındayım ben. 2011 yılından bu yana 2+1 Creative marka bir ses sistemi kullanıyorum hala ilk günkü gibi sesi.
Mikado uzun yıllardur bu işin içinde diye biliyorum.

Trendyol da ki tükenmiş şu an en ucuz vatan sanırım ve 2 yıl garanti sunması bir artı.

hocam o da birşey mi yanlış hatırlamıyorsam 2006-2007 yıllarında İKİNCİ EL Creative İnspired 4400 serisi 4+1 almıştım. 1-2 sene öncesine kadar sorunsuz kullandım, sonra bir arkadaşıma verdim bugün hala o kullanıyor düşünün neredeyse 20 senesi var cihazın.

Diyeceğim o ki; Creative çok başarılı ve sağlam. Mikado hakkında hiç bilgim yok ama alacak olan arkadaşlara ben Creative-Logitech tavsiye ederim.

Nasıl bir performans beklemek gerek? Uzun ömürlü olur mu acaba?

Performans falan beklememek lazım heleki uzun vadeli, Ankara'lılar bilir bizde gimsa diye süpermarket zinciri var en adi malzeme neyse onu satar. Kendileride zamanında Mikado'nun ürünlerini sattılır. Trident vs düzeyinde bir marka, bu gibi ürünler yerine ikinci el Creative'ya da Logitech alternatif olarak TCL gibi markaların ucuz Woofer'lı soundbarları benzer bütçede bakılabilir.

Kendisi Piranha markasının bacanağı olur çok kalitesiz ve kısa ömürlü bir marka. Bir süre kullanmıştım ses namına hiç birşey beklemeyin. Cansız boğuk zayıf bir sesi var. 70W rms hikaye gerçekte 15-20W filandır. Elimde 15 sene önce aldığım 52W çıkışlı Microlab marka 2+1 sistem var bundan kat kat daha güçlü ve temiz ses veriyordu, hala da kullanırım. Kıyas yapmam gerekirse Fiatla Mercedes kadar fark var. 3 bin lirayı çöp etmektense Tcl Samsung Grundig'in 4-5 bin arası ucuz soundbarlarını filan alın vallahi kar edersiniz. Zaten bu tip hoparlörlerin çoktan modası geçti piyasada adam akıllı ürün kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı