Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Mayıs 2018 #1 Bir arkadaş rivayete göre Mikail Fidan'ın kullandığı mousenin daha hızlı ban atabilmek için, 100K DPI'da ve özel üretim olduğunu söylemişti. Şaka maka hangi mouseyi kaç DPI'da kullanıyor? Söylerse sevinirim.
Bir arkadaş rivayete göre Mikail Fidan'ın kullandığı mousenin daha hızlı ban atabilmek için, 100K DPI'da ve özel üretim olduğunu söylemişti. Şaka maka hangi mouseyi kaç DPI'da kullanıyor? Söylerse sevinirim.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 28 Mayıs 2018 #2 Mouse'u bilmiyorum ama sanırım ASUS S46CB Notebook kullanıyor. Yanlış mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2018
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 28 Mayıs 2018 #3 Mikail ve Mouse diyince aklima su talihsiz "Cöp Mouse" olayi geldi durup dururken Lafi acilmisken kendisi pek görünmüyor son siralar nedense ya da ben denk gelmiyorum arada bir "Ben buradayim" diyip kendini hatirlatsa iyi olur gibi
Mikail ve Mouse diyince aklima su talihsiz "Cöp Mouse" olayi geldi durup dururken Lafi acilmisken kendisi pek görünmüyor son siralar nedense ya da ben denk gelmiyorum arada bir "Ben buradayim" diyip kendini hatirlatsa iyi olur gibi