Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 16 Kasım 2024 #31 Ulan mike hayatımda dedim ilk defa canlı izleyebileceğim para ve kurgu işin içinde olsa bile. Hala abisiyle falan yaparız diyor.
Ulan mike hayatımda dedim ilk defa canlı izleyebileceğim para ve kurgu işin içinde olsa bile. Hala abisiyle falan yaparız diyor.
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #32 Sukunanınteli dedi: Ulan mike hayatımda dedim ilk defa canlı izleyebileceğim para ve kurgu işin içinde olsa bile. Hala abisiyle falan yaparız diyor. Genişletmek için tıkla... Kazandığı para tatlı geldi.
Sukunanınteli dedi: Ulan mike hayatımda dedim ilk defa canlı izleyebileceğim para ve kurgu işin içinde olsa bile. Hala abisiyle falan yaparız diyor. Genişletmek için tıkla... Kazandığı para tatlı geldi.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 16 Kasım 2024 #33 Sukunanınteli dedi: Ulan mike hayatımda dedim ilk defa canlı izleyebileceğim para ve kurgu işin içinde olsa bile. Hala abisiyle falan yaparız diyor. Genişletmek için tıkla... blackflame001 dedi: Kazandığı para tatlı geldi. Genişletmek için tıkla... Yine de dediğiniz gibi satılmışta olsa Tyson'ın ilk 2 round üste bitirmesi için bile izlenirdi ben açıkçası eğlendim benim gözümde yaşına, yaşadığı sakatlıklara, geçmişine hürmet benim gözümde kazanmıştır. Son düzenleme: 16 Kasım 2024
Sukunanınteli dedi: Ulan mike hayatımda dedim ilk defa canlı izleyebileceğim para ve kurgu işin içinde olsa bile. Hala abisiyle falan yaparız diyor. Genişletmek için tıkla... blackflame001 dedi: Kazandığı para tatlı geldi. Genişletmek için tıkla... Yine de dediğiniz gibi satılmışta olsa Tyson'ın ilk 2 round üste bitirmesi için bile izlenirdi ben açıkçası eğlendim benim gözümde yaşına, yaşadığı sakatlıklara, geçmişine hürmet benim gözümde kazanmıştır.