Mike Tyson vs Jake Paul

Jake Paul kazandi sanirim.
Evet hocam kazandı. Başladığından beri sonuç belliydi zaten. Adam gelmiş 58 yaşına karşısında top 10'da aktif bir boksör var. Jake çok üstüne düşmedi saygısından yoksa çok daha farklı sonuçlanırdı. Sonuç belli olduğundan böyle bitmesi ayarlanmış bile olabilir. İron Mike rezil olmadı kazanması gereken kazandı milyonları götürdüler.

Tahmin edilebilir bir sonuç, her şey bana kurgu gibi geldi. 27 yaşındaki çocuk 58 yaşındaki boğayı yıkamadı. Her iki tarafın da onuru korundu, her iki taraf ve Netflix deli para kazandı.

@Batina ben ChatGPT ve Gemini'ye sordum;

In an MMA fight, Jake Paul would likely have the advantage over Mike Tyson due to his youth, conditioning, and familiarity with modern training methods. Jake Paul is 27 and actively competing, whereas Mike Tyson, at 58, is well past his physical prime despite his legendary boxing career.

While Tyson's boxing skills and raw power are iconic, MMA incorporates grappling, kicks, and submissions, areas where Tyson has little to no experience. Additionally, age plays a significant role in combat sports; reaction time, endurance, and recovery are drastically diminished in later years.

So, Jake Paul would most likely win in this hypothetical MMA fight.

Based on their current ages and experience in combat sports, Jake Paul is the likely winner in an MMA fight against Mike Tyson.
While Tyson was a dominant force in boxing during his prime, his age and lack of MMA experience would be significant disadvantages. Paul, on the other hand, is a younger athlete with specific training in boxing and MMA. His agility, speed, and familiarity with MMA techniques would give him a significant advantage.
It's important to note that this is a hypothetical scenario, and the outcome of an actual fight could be unpredictable. However, based on the available information, Paul has a higher chance of winning.

Son düzenleme:
Tahmin edilebilir bir sonuç, her şey bana kurgu gibi geldi. 27 yaşındaki çocuk 58 yaşındaki boğayı yıkamadı. Her iki tarafın da onuru korundu, her iki taraf ve Netflix deli para kazandı.
Bence kurgu değildi. Maç gerçekti Mike'ın gücü bu kadardı. Sadece Jake üstüne gitmedi efsaneye zarar vermek istemedi kim bilir sert bir yumrukta bayıltıp komaya bile sokabilirdi Mike'ı.

Yani öyle büyük bir kurgu olduğunu düşünmüyorum. Ama Mike'ın onurunu korudu o da bir gerçek.

@Batina ben ChatGPT ve Gemini'ye sordum;

Not; Su an Technopat Sosyal'in gorsel yukleme hizmeti hata verdiginden dolayi imgur'a upload edildi.
Yapay zeka yanlış anlamış bu MMA maçı değildi

Ahahaha, ben MMA yazdim diye oyle yazdi muhtemelen. Boks maciymis. Tekme olmadigindan anlamistim da MMA yazdim yazarken.

Son düzenleme:

Jake öyle düşündüyse cennet te yeri hazırdır bilemiyorum .

Rahatsız olduğum taraf tyson bir kez bile atak yapmadı, seyir zevki çok az sadece marka isimler oldukları için izlenen bir maç oldu.

Sonuç belliydi ezberden Mike Tyson'ı duyup hala gençliğindeki gibi dövüşeceğini sananlar, jake paul u sadece YouTuber sananlar yorumları siliyor şimdi sosyal medyada.

Mike dövüşmeye devam etmek istiyormuş. Belki logan olur gibi bir şey dedi. Logan da seni öldürebilirim gibi bir şey dedi.

Anlaşılan milyon dolarlar Mike'ın hoşuna gitmiş

Para için iyice rezil rüsva olacak anlaşılan.

Jake öyle düşündüyse cennet te yeri hazırdır bilemiyorum .

Rahatsız olduğum taraf tyson bir kez bile atak yapmadı, seyir zevki çok az sadece marka isimler oldukları için izlenen bir maç oldu.
Bazıları heyecanla beklerken ben sonucu biliyordum yine de insan izlemek istiyor. Hiç bir heyecanım yoktu açıkçası. Mike 10 yaş genç bile olsa yenemezdi. Belki 20 sene önce boksu bıraktığı zaman olsa bir ihtimal kafa kafaya giderdi belki yenerdi onu bilemiyorum.

Mike birkaç birşey yapmaya çalıştı ama dediğin gibi fazla bir varlık gösteremedi. Biraz 8 roundu bitirelim havasındalardı. Ama yine darbeler yedi. Bu yaşına göre belki de iyi denilebilir bilemiyorum. Yanlış görmediysem hakemler ilk 2 roundu Mike'a verdiler.

Kurguydu Mike Tyson yumruk bile atmadı ağzından eldivenini çıkarmıyor Netflix'de deli gibi paralar kazandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…