Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #1 Bana mıknatıs lazım arkadaşlar. Iç çapları aynı olan ama biri çap olarak daha büyük olan 2 halka mıknatıs. Internette toplu satış var. Nalburlarda falan bulamadım. Dükkan olarak bir yer biliyor musunuz?
Bana mıknatıs lazım arkadaşlar. Iç çapları aynı olan ama biri çap olarak daha büyük olan 2 halka mıknatıs. Internette toplu satış var. Nalburlarda falan bulamadım. Dükkan olarak bir yer biliyor musunuz?
I3eyaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #2 Nalburdan başka yerde olacağını sanmıyorum. O tip şeyler oralarda satılıyor. Başka nalburlarda bulman lazım.
Nalburdan başka yerde olacağını sanmıyorum. O tip şeyler oralarda satılıyor. Başka nalburlarda bulman lazım.
T Tsugayu Megapat Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Maintenance Engineer 1 Nisan 2016 #3 İstanbul'daysan PERPA' ya gidebilirsin orda bir dükkan var envai çeşit mıknatıs satıyor.
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2016 #4 İnterneten alman gerekebilir. Yoksa dükan dükan sorarsın. Hepsiburada'da modeller var. Onun dışında neohobi diye bir sitede satış yapıyor.
İnterneten alman gerekebilir. Yoksa dükan dükan sorarsın. Hepsiburada'da modeller var. Onun dışında neohobi diye bir sitede satış yapıyor.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 5 Nisan 2016 #5 Havada asılı kalan sistem mi yapacaksın?
J jcTGU Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #6 Dx.com. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2016
Bir Köpeğin Hikayesi Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 278 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Nisan 2016 #7 Bizim oradaki nalbur da vardı. Nalburlara bak bence.
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #8 BrainHacker dedi: Havada asılı kalan sistem mi yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet fizik projesi için ama vazgeçtim o projeden. Konu kapanabilir. @Murat5038
BrainHacker dedi: Havada asılı kalan sistem mi yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Evet fizik projesi için ama vazgeçtim o projeden. Konu kapanabilir. @Murat5038