Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #11 494722 dedi: Demir zarar vermez, fana falan gelirse parçalanır sadece. Genişletmek için tıkla... Yok deymiyor fanlara. TRXgeforce dedi: O demiride çıkart bilgisayarına zarar verecek saçma sapan şeyler yapma yoksa pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Dostum tutacak koymak zorundayım ekran kartı sarkıyor demir yerine ne kullanabilirim ki.
494722 dedi: Demir zarar vermez, fana falan gelirse parçalanır sadece. Genişletmek için tıkla... Yok deymiyor fanlara. TRXgeforce dedi: O demiride çıkart bilgisayarına zarar verecek saçma sapan şeyler yapma yoksa pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Dostum tutacak koymak zorundayım ekran kartı sarkıyor demir yerine ne kullanabilirim ki.
TRXgeforce Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #12 Yiğitrrr dedi: Yok deymiyor fanlara. Dostum tutacak koymak zorundayım ekran kartı sarkıyor demir yerine ne kullanabilirim ki. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına zarar vermiyorsa kalabilir bir sıkıntı yok.
Yiğitrrr dedi: Yok deymiyor fanlara. Dostum tutacak koymak zorundayım ekran kartı sarkıyor demir yerine ne kullanabilirim ki. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına zarar vermiyorsa kalabilir bir sıkıntı yok.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #13 TRXgeforce dedi: Ekran kartına zarar vermiyorsa kalabilir bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Sadece çubuğu demir ya ekran kartını havada tutan taraf sert plastikten ve fanlara deymiyor.
TRXgeforce dedi: Ekran kartına zarar vermiyorsa kalabilir bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Sadece çubuğu demir ya ekran kartını havada tutan taraf sert plastikten ve fanlara deymiyor.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 5 Şubat 2022 #14 Yiğitrrr dedi: Dostum tutacak koymak zorundayım ekran kartı sarkıyor demir yerine ne kullanabilirim ki. Genişletmek için tıkla... Mıknatısı çıkardıktan sonra fanlara değmediği sürece bir sorun yaratmaz. Ekran kartının eğilmesi daha sıkıntı zaten.
Yiğitrrr dedi: Dostum tutacak koymak zorundayım ekran kartı sarkıyor demir yerine ne kullanabilirim ki. Genişletmek için tıkla... Mıknatısı çıkardıktan sonra fanlara değmediği sürece bir sorun yaratmaz. Ekran kartının eğilmesi daha sıkıntı zaten.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #15 STR4NGE dedi: Mıknatısı çıkardıktan sonra fanlara değmediği sürece bir sorun yaratmaz. Ekran kartının eğilmesi daha sıkıntı zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır fazlalığı kesicem ve mıknatısı çıkarıcağım.
STR4NGE dedi: Mıknatısı çıkardıktan sonra fanlara değmediği sürece bir sorun yaratmaz. Ekran kartının eğilmesi daha sıkıntı zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır fazlalığı kesicem ve mıknatısı çıkarıcağım.