Mikro C ile pic buton bırakıldığında normale dönmüyor

Fahri akyol

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kaç gündür uğraşıyorum. Mikro C Pro ile 12F675 pic programlıyorum. Bir yerde takıldım. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
12F675 pic kullanıyorum. Stop çakar devreyi Proteus'ta kurdum. Kod yazma kısmımda problem var. Şimdi devreye ana elektrik 12 Volt geliyor. Devrede bir buton var ve bir LED var. Buton pulldown şekilde. Normal olarak LED saniyede 2 defa yanıyor. Butona bastığım anda LED 25 defa yanıp sonra sabit yanıyor. Butonu bıraktığım anda ise normal haline dönmüyor. Döngüyü bitirince normale dönüyor. Ben istiyorum ki butonu bıraktığım anda normale dönsün. Yani saniyede 2 defa yansın istiyorum. Döngüyü beklemek istemiyorum. Yani devrede sanırım 2 adet kesme olması gerekiyor ya da kodu hatalı yazıyorum. Belki de başlangıç kodlarını yanlış yazıyorum. Devre şemasını ekleyeceğim şimdi kod kısmında yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…