Mikro USB'yi tip C'ye çevirecek adaptör önerisi

89069

Megapat
Zamanın Tanığı
Makaleler
5
Gittiğim yerlerde tip C şarj aleti olan bulamıyorum, herkes mikro USB kullanıyor hâlâ. O yüzden mikro USB'yi tip C'ye dönüştürecek, anahtarlığıma takabileceğim bir adaptör arıyorum. OnePlus'ınki fikir olarak hoşuma gitti fakat adaptörü koruyan şey silikon, zamanla esneyip içindeki kaybetmeme sebep olacağına eminim. Hepsiburada ve N11 sadece adaptör satanlarla dolu olduğu için aradığımı bulamıyorum. Bu 21. yüzyıl problemimi çözebilecek arkadaşa çok güzel teşekkür ederim.

Telefonun yanında verilen var zaten de bi' yere koysam unutuyorum yerini hemen, anahtarlığa takabileceğim bir şey arıyorum.

İstediğiniz gibi bir model yok en yakın bu var ama bu da anahtarlığa takılmaz kaybolur. Bence açıkta dursalar bile bozulacağını sanmıyorum en fazla çizilir zaten ucuz bir şey çok haşat olursa yenisini alırsınız.

Teşekkür ederim çabalarınız için, teknoloji bu sorunu çözecek kadar gelişmemiş anlaşılan😅.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı