Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Öncelikle merhaba, BİM'den dönmuş pizza aldım ve nasıl pisireceğim bilmiyorum. Migro tuşlarını aşağıda fotoğraf koydum yardım ederseniz çok iyi olur. Dosya Ekleri 17448138587951463735936142878760.jpg 86,3 KB · Görüntüleme: 110
Öncelikle merhaba, BİM'den dönmuş pizza aldım ve nasıl pisireceğim bilmiyorum. Migro tuşlarını aşağıda fotoğraf koydum yardım ederseniz çok iyi olur.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.959 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #2 Ben hep pakette yazan dakikanın en yükseğinde pişiriyordum. 10 yazıyorsa 10 dakika boyunca. Süresini ayarlayın kendisi pişirsin.
Ben hep pakette yazan dakikanın en yükseğinde pişiriyordum. 10 yazıyorsa 10 dakika boyunca. Süresini ayarlayın kendisi pişirsin.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Collavino dedi: Ben hep pakette yazan dakikanın en yükseğinde pişiriyordum. 10 yazıyorsa 10 dakika boyunca. Süresini ayarlayın kendisi pişirsin. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir tuşa basmaya gerek yok yani değil mi?
Collavino dedi: Ben hep pakette yazan dakikanın en yükseğinde pişiriyordum. 10 yazıyorsa 10 dakika boyunca. Süresini ayarlayın kendisi pişirsin. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir tuşa basmaya gerek yok yani değil mi?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.179 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Mikrodalganda fırın özelliği var mı ki ? Benim bildiğim o özellik yoksa mikrodalga pişirmez, ısıtır. Aksi halde pizza yumuşacık olur hamur gibi.
Mikrodalganda fırın özelliği var mı ki ? Benim bildiğim o özellik yoksa mikrodalga pişirmez, ısıtır. Aksi halde pizza yumuşacık olur hamur gibi.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.959 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #5 Lacaderal dedi: Ekstra bir tuşa basmaya gerek yok yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 10 dakika ayarlayıp çalıştırıyordum.
Lacaderal dedi: Ekstra bir tuşa basmaya gerek yok yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 10 dakika ayarlayıp çalıştırıyordum.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #6 EdoMinato dedi: Mikrodalganda fırın özelliği var mı ki? Benim bildiğim o özellik yoksa mikrodalga pişirmez, ısıtır. Aksi halde pizza yumuşacık olur hamur gibi. Genişletmek için tıkla... Bende bilmedim için sordum olup olmadini. Yeni bir model geçen ay aldım migroyu.
EdoMinato dedi: Mikrodalganda fırın özelliği var mı ki? Benim bildiğim o özellik yoksa mikrodalga pişirmez, ısıtır. Aksi halde pizza yumuşacık olur hamur gibi. Genişletmek için tıkla... Bende bilmedim için sordum olup olmadini. Yeni bir model geçen ay aldım migroyu.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.959 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #7 EdoMinato dedi: Mikrodalganda fırın özelliği var mı ki ? Benim bildiğim o özellik yoksa mikrodalga pişirmez, ısıtır. Aksi halde pizza yumuşacık olur hamur gibi. Genişletmek için tıkla... Bu arada aynen mikrodalga ısıtıyor. Ama ben de yumuşak olanı ayrı seviyorum garip şekilde çıtır olandan. Çıtır sevmiyorum .
EdoMinato dedi: Mikrodalganda fırın özelliği var mı ki ? Benim bildiğim o özellik yoksa mikrodalga pişirmez, ısıtır. Aksi halde pizza yumuşacık olur hamur gibi. Genişletmek için tıkla... Bu arada aynen mikrodalga ısıtıyor. Ama ben de yumuşak olanı ayrı seviyorum garip şekilde çıtır olandan. Çıtır sevmiyorum .
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #8 Collavino dedi: Bu arada aynen mikrodalga ısıtıyor. Ama ben de yumuşak olanı ayrı seviyorum garip şekilde çıtır olandan. Çıtır sevmiyorum . Genişletmek için tıkla... Özelliği olup olmadini nasıl ogrenirim? Migro link koysam siz bakar misiniz?
Collavino dedi: Bu arada aynen mikrodalga ısıtıyor. Ama ben de yumuşak olanı ayrı seviyorum garip şekilde çıtır olandan. Çıtır sevmiyorum . Genişletmek için tıkla... Özelliği olup olmadini nasıl ogrenirim? Migro link koysam siz bakar misiniz?
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.959 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #9 Lacaderal dedi: Özelliği olup olmadini nasıl ogrenirim? Migro link koysam siz bakar misiniz? Genişletmek için tıkla... Link koyun bakalım. Olmadı başka arkadaşlar bakar.
Lacaderal dedi: Özelliği olup olmadini nasıl ogrenirim? Migro link koysam siz bakar misiniz? Genişletmek için tıkla... Link koyun bakalım. Olmadı başka arkadaşlar bakar.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.179 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #10 Lacaderal dedi: Bende bilmedim için sordum olup olmadini. Yeni bir model geçen ay aldım migroyu. Genişletmek için tıkla... Eğer fırının bu ise açıklamasında pişirme özelliği olan solo fırın tipi yazıyor. Yani sadece ısıtma değil pişirme özelliği de var mış.
Lacaderal dedi: Bende bilmedim için sordum olup olmadini. Yeni bir model geçen ay aldım migroyu. Genişletmek için tıkla... Eğer fırının bu ise açıklamasında pişirme özelliği olan solo fırın tipi yazıyor. Yani sadece ısıtma değil pişirme özelliği de var mış.