Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #11 Link atılmıyor migro bu. Dosya Ekleri Screenshot_2025-04-16-17-50-13-643_com.pozitron.hepsiburada.jpg 66,9 KB · Görüntüleme: 27
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.955 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #12 Lacaderal dedi: Link atılmıyor migro bu. Genişletmek için tıkla... Solo tipi mikrodalgaymış hocam baktım. Pişirme özelliği var.
Lacaderal dedi: Link atılmıyor migro bu. Genişletmek için tıkla... Solo tipi mikrodalgaymış hocam baktım. Pişirme özelliği var.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #13 Collavino dedi: Solo tipi mikrodalgaymış hocam baktım. Pişirme özelliği var. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl pisiririm hala bilmiyorum .
Collavino dedi: Solo tipi mikrodalgaymış hocam baktım. Pişirme özelliği var. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl pisiririm hala bilmiyorum .
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.177 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #14 Lacaderal dedi: Link atılmıyor migro bu. Genişletmek için tıkla... Oto pişirmesi varmış. Pizza için kendi ayarı da vardır o zaman.
Lacaderal dedi: Link atılmıyor migro bu. Genişletmek için tıkla... Oto pişirmesi varmış. Pizza için kendi ayarı da vardır o zaman.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.955 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #15 @EdoMinato @Lacaderal O zaman Auto Cook tuşu ile olur.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #16 EdoMinato dedi: Oto pişirmesi varmış. Pizza için kendi ayarı da vardır o zaman. Eki Görüntüle 2471293 Genişletmek için tıkla... Direkt atsam bişircek demi.
EdoMinato dedi: Oto pişirmesi varmış. Pizza için kendi ayarı da vardır o zaman. Eki Görüntüle 2471293 Genişletmek için tıkla... Direkt atsam bişircek demi.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.177 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #17 Lacaderal dedi: Direkt atsam bişircek demi. Genişletmek için tıkla... Yok pişmez. Oto pişirmesinde hazır yemekler yokmuş. Kapağı açınca bir liste var orada pizza filan göremedim. Temel gıdaları pişiriyor gibi sadece. Yani hala bilmiyoruz pizzayı nasıl pişireceğini.
Lacaderal dedi: Direkt atsam bişircek demi. Genişletmek için tıkla... Yok pişmez. Oto pişirmesinde hazır yemekler yokmuş. Kapağı açınca bir liste var orada pizza filan göremedim. Temel gıdaları pişiriyor gibi sadece. Yani hala bilmiyoruz pizzayı nasıl pişireceğini.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.955 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #18 @Lacaderal Hocam kullanma kılavuzunda yazıyormuş herhalde kontrol edin atmadıysanız. Pişirme yazıyormuş galiba.
@Lacaderal Hocam kullanma kılavuzunda yazıyormuş herhalde kontrol edin atmadıysanız. Pişirme yazıyormuş galiba.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #19 Collavino dedi: @Lacaderal hocam kullanma kılavuzunda yazıyormuş herhalde kontrol edin atmadıysanız. Pişirme yazıyormuş galiba. Genişletmek için tıkla... Şey kutunun içinden migro dışında hiçbir şey almadım. Başka bir şey var mı diye de bakmadım direkt çöpe attım.
Collavino dedi: @Lacaderal hocam kullanma kılavuzunda yazıyormuş herhalde kontrol edin atmadıysanız. Pişirme yazıyormuş galiba. Genişletmek için tıkla... Şey kutunun içinden migro dışında hiçbir şey almadım. Başka bir şey var mı diye de bakmadım direkt çöpe attım.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.955 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2025 #20 Lacaderal dedi: Şey kutunun içinden migro dışında hiçbir şey almadım. Başka bir şey var mı diye de bakmadım direkt çöpe attım. Genişletmek için tıkla... Keşke baksaydınız hocam . Ben de araştırdım biraz kullanım kılavuzu falan diyordu. İnternetten araştırabilir misiniz belki Samsung'un sitesinde vardır rehberi.
Lacaderal dedi: Şey kutunun içinden migro dışında hiçbir şey almadım. Başka bir şey var mı diye de bakmadım direkt çöpe attım. Genişletmek için tıkla... Keşke baksaydınız hocam . Ben de araştırdım biraz kullanım kılavuzu falan diyordu. İnternetten araştırabilir misiniz belki Samsung'un sitesinde vardır rehberi.