3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Sanırım kirli olduğundan ötürü monitörde iz bırakıyor, ılık suyla yıkadım ama geçmiyor hala iz bırakıyor. Kullanım kısmında çamaşır suyu vesaire kullanmayın demişler. Siz nasıl temizliyorsunuz?
Sanırım kirli olduğundan ötürü monitörde iz bırakıyor, ılık suyla yıkadım ama geçmiyor hala iz bırakıyor. Kullanım kısmında çamaşır suyu vesaire kullanmayın demişler. Siz nasıl temizliyorsunuz?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.845 Çözümler 20 4 Ağustos 2024 #2 Hocam nemli bez ile silip arkasından hemen kuru bez ile sıkı şekilde silebilirsiniz ben genellikle öyle yapıyorum iz kalmıyor fakat değişebilir.
Hocam nemli bez ile silip arkasından hemen kuru bez ile sıkı şekilde silebilirsiniz ben genellikle öyle yapıyorum iz kalmıyor fakat değişebilir.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 sado01 dedi: Hocam nemli bez ile silip arkasından hemen kuru bez ile sıkı şekilde silebilirsiniz ben genellikle öyle yapıyorum iz kalmıyor fakat değişebilir. Genişletmek için tıkla... Fakir marka solisyon kullanıyorum sildiğim gibi uçuyor. O yüzden kuru bez ile silemiyorum, iz de kalıyor.
sado01 dedi: Hocam nemli bez ile silip arkasından hemen kuru bez ile sıkı şekilde silebilirsiniz ben genellikle öyle yapıyorum iz kalmıyor fakat değişebilir. Genişletmek için tıkla... Fakir marka solisyon kullanıyorum sildiğim gibi uçuyor. O yüzden kuru bez ile silemiyorum, iz de kalıyor.