S sherliko Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mart 2021 #1 iPhone7 Plus kullanıyorum ve bugün Rampage kulaklık aldım. Kulaklığı telefona taktığımda çok iyi ses geliyor ama mikrofon açılınca kulaklık devre dışı kalıyor. Diğer Android telefonlarda bunu yapmıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
iPhone7 Plus kullanıyorum ve bugün Rampage kulaklık aldım. Kulaklığı telefona taktığımda çok iyi ses geliyor ama mikrofon açılınca kulaklık devre dışı kalıyor. Diğer Android telefonlarda bunu yapmıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 1 Mart 2021 #2 Sorun discordda mı oluyor ? Artı 0 Eksi
KS KS S sherliko Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mart 2021 #3 bugragtr20 dedi: Sorun discordda mı oluyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır siri açılınca bile oluyor. Yani her türlü mikrofon açılınca kulaklık kendini devre dışı bırakıyor. Artı 0 Eksi
bugragtr20 dedi: Sorun discordda mı oluyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır siri açılınca bile oluyor. Yani her türlü mikrofon açılınca kulaklık kendini devre dışı bırakıyor.