Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 27 Eylül 2020 #1 Garip olan kısmı cızırtı mevcut. Sesim algılanmıyor sabit olmayan cızırtı mevcut. 2 ayrı makinede denedim sonuç aynı.
Garip olan kısmı cızırtı mevcut. Sesim algılanmıyor sabit olmayan cızırtı mevcut. 2 ayrı makinede denedim sonuç aynı.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #2 Girişleri yanlış takmış olabilirsiniz renkli ise renklere dikkat edin olmazsa başka girişe takarak deneyin, bahsettiğim mikrofon ve diğer girişler.
Girişleri yanlış takmış olabilirsiniz renkli ise renklere dikkat edin olmazsa başka girişe takarak deneyin, bahsettiğim mikrofon ve diğer girişler.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 27 Eylül 2020 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Girişleri yanlış takmış olabilirsiniz renkli ise renklere dikkat edin olmazsa başka girişe takarak deneyin, bahsettiğim mikrofon ve diğer girişler. Genişletmek için tıkla... Giriş aynı, pembe olan. Diğer girişlerde çalışmaz zaten.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Girişleri yanlış takmış olabilirsiniz renkli ise renklere dikkat edin olmazsa başka girişe takarak deneyin, bahsettiğim mikrofon ve diğer girişler. Genişletmek için tıkla... Giriş aynı, pembe olan. Diğer girişlerde çalışmaz zaten.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #4 Diğer girişlerde hata varsa demek istedim mikrofon cızırtı yapabilir.