Mikrofon algılanmaması ve sound blaster

mceylan

Hectopat
Monster Abra A7 V11.1 kullanıcısıyım. Bilgisayarı aldığımdan beri yaşadığım garip bir sorun var. Ne zaman Monster'ın sitesindeki sürücüler kısmından Realtek sürücüsünü indirip kurayım, kulaklıktan ses gelmiyor. Fakat DDU ile Realtek sürücüsünü kaldırınca laptop hoparlörü ve kulaklık gayet normal şekilde çalışıyor. Sound Blaster Connect isimli uygulamaya girdiğimde de uygulama arayüzünün sadece sol kısmında simgeler gözüküyordu ve onunda sürücüsünü sildim. Bu sefer normal şekilde açıldı fakat fotoğraftaki hatayı aldım. Kullandığım kulaklık Logitech G230 ve mikrofon da algılanmıyor. İşin daha da garibi DDU ile Realtek sürücüsünü sildikten sonra herhangi Windows güncellemesi gözükmedi, halbuki sildikten sonra otomatik olarak Windows son sürücüyü indirir diye düşünmüştüm. Özet geçmek gerekirse Sound Blaster ve Realtek uygulamaları ile belirsizlikler var. Şu anlık kulaklıktan ses alıyorum fakat mikrofon algılanmamış halde. Sound Blaster uygulaması da dediğim gibi ekteki hatayı veriyor. Sizden yardım istediğim konu yanlış sürücüyü mü indiriyorum yoksa sürücü indirmeme mi gerek yok?
Ya da mikrofonla alakalı bir sıkıntı olabilir mi? ( Olacağını düşünmüyorum çünkü herhangi bir hasar vb. bir şey olmadı)
Realtek Ve Sound Blaster uygulamalarının son güncellemelerini nereden indirebilirim? (Gerek varsa)

Benzer bir sorun bendede var bendede mikrofon çalışmıyor anlamadım düzelmez ise format atacağım ben

Ayarlardaki guvenlik kisminda olan mikrofon kismindaki tikin acik olup olmadigini kontrol edin hocam.

Ayarlar güvenlik kısmında mikrofonla alakalı bir şey bulamadım. Denetim masası-ses-kayıt bölümünde ise tik var.

Hocam kusuruma bakmayin guvenlik demisim. Ayarlarda gizlilige girin. Soldaki slide menude mikrofon var ordaki tik acik olmali.

Hocam çok sağol halletim artık çalışıyor. Fakat aygıtı dinle yapınca cızırtı geliyor bunun bir çözümü var mı?

Rica ederim hocam. Hocam aklima gelen bir çözüm yok ne yazıkki. Jakı tam taktiginizdan emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…