Mikrofon ayarları nasıl olmalı?

Windows içi diye bir ayar yok. Güzel bir performans almak istiyorsan ya VoiceMeeter kullanıcaksın ya da SteelSeries GG vb program kullanıcaksın.

SteelSeries GG ayarlarım nasıl olmalı peki.

Windows içi diye bir ayar yok. Güzel bir performans almak istiyorsan ya VoiceMeeter kullanıcaksın ya da SteelSeries GG vb program kullanıcaksın.

Teşekkür ederim, ayarlar nasıl olmalı.

SteelSeries GG ayarlarım nasıl olmalı peki.

Teşekkür ederim, ayarlar nasıl olmalı.
Mic preset olarak alias boom arm, ai noise canc. açık %60 seviyelerinde. Compressor açık 0.30 seviyesi. Ben noise gate kullanmıyorum arka plan sesim çok yok. Preset olarak farklı bir set de kullanabilirsin. Sesini o kısımda kaydet ve preset değişerek kulağına iyi geleni seç. GG ile bu kadar ayar yapabilirsin çok daha detaylı olmasını istersen voicemeeter rehberlerine bir göz at. Başta çok karışık gelir ama çözdükten sonra anlarsın mantığı. Uğraştırır ama bilgin olsun.

Mic preset olarak Alias boom ARM, AI noise canc. Açık %60 seviyelerinde.compressor açık 0.30 seviyesi. Ben noise gate kullanmıyorum arka plan sesim çok yok. Preset olarak farklı bir set de kullanabilirsin. Sesini o kısımda kaydet ve preset değişerek kulağına iyi geleni seç. GG ile bu kadar ayar yapabilirsin çok daha detaylı olmasını istersen VoiceMeeter rehberlerine bir göz at. Başta çok karışık gelir ama çözdükten sonra anlarsın mantığı. Uğraştırır ama bilgin olsun.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı