Poyraz Güneş Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Arkadaşlar ben Goose Goose duck'a giriyorum konuşmasamd a mikrofonun bass seviyesi uçuyor ,düşürüyorum 1 saniye geçmiyor 100 yapıyor, bunu sabit tutamaz mıyız? Dosya Ekleri 1740841884585.png 16,7 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar ben Goose Goose duck'a giriyorum konuşmasamd a mikrofonun bass seviyesi uçuyor ,düşürüyorum 1 saniye geçmiyor 100 yapıyor, bunu sabit tutamaz mıyız?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Bas ayarını göremiyorum ses seviyesi var sadece çözüm olarak jak girişli ise ses kartı kullanabilirsin.
Bas ayarını göremiyorum ses seviyesi var sadece çözüm olarak jak girişli ise ses kartı kullanabilirsin.
Poyraz Güneş Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 Format at knk dedi: Bas ayarını göremiyorum ses seviyesi var sadece çözüm olarak jak girişli ise ses kartı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... O ses zaten bass oluyor bağırınca o bass artıyor ya da hiç konuşmazsam düşüyor bazen hep 100 oluyor hiç düşmüyor.
Format at knk dedi: Bas ayarını göremiyorum ses seviyesi var sadece çözüm olarak jak girişli ise ses kartı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... O ses zaten bass oluyor bağırınca o bass artıyor ya da hiç konuşmazsam düşüyor bazen hep 100 oluyor hiç düşmüyor.