Dün gece sesi bir anda bozulan mikrofonum bugün ise hiç çalışmıyor. CS'de hiç sesi algılamıyor bile Discord'da ise çok az. Mikrofonum mu bozuldu yoksa bilgisayardan bir ayardan dolayı mı anlamadım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba , öncelikle mikrofonunuz nedir ?Dün gece sesi bir anda bozulan mikrofonum bugün ise hiç çalışmıyor. CS'de hiç sesi algılamıyor bile Discord'da ise çok az. Mikrofonum mu bozuldu yoksa bilgisayardan bir ayardan dolayı mı anlamadım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Mad catz pilot 5 kulaklığının kendi mikrofonuMerhaba , öncelikle mikrofonunuz nedir ?
Mad catz pilot 5 kulaklığının kendi mikrofonu.
Peki sorunun mikrofonda mı yoksa başka bir ayarda mı olduğunu nasıl anlayabilirim?Bir anda gittiyse sorun mikrofonda olabilir.
Peki sorunun mikrofonda mı yoksa başka bir ayarda mı olduğunu nasıl anlayabilirim?
Hocam o tahmini ben de yapabiliyorum masaüstünden sorunun kaynağını anlayabileceğim bir nokta var mı diye merak etmiştim. Teşekkürler yine de.Oyun oynarken gitti diyorsun yani gitmeden 1dk önce çalıştığına göre sorun mikrofonda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.