SonJedı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 373 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc. Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #11 KeremKarakuş dedi: Odada hiç ses yok. Kendi mikrofonumu dinlediğim zaman böyle bir ses. Sesi linkte kaydettim. Bunun çözümü var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gürültü azaltma ?
KeremKarakuş dedi: Odada hiç ses yok. Kendi mikrofonumu dinlediğim zaman böyle bir ses. Sesi linkte kaydettim. Bunun çözümü var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gürültü azaltma ?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2024 #12 anifraxe dedi: 1. Çözüm = Yeni kulaklık/mikrofon almak 2. Çözüm = Nvidia Broadcast, Krisp, Steelseries Sonar GG tarzı bir gürültü engelleme programı denemek. Genişletmek için tıkla... @Yusuf Şahan Neyi beğenmedin hocam? Hatalı veya beğenilmeyecek ne yazdım? Sesi dinler dinlemez donanımsal bir sorun olduğu belli oluyor.
anifraxe dedi: 1. Çözüm = Yeni kulaklık/mikrofon almak 2. Çözüm = Nvidia Broadcast, Krisp, Steelseries Sonar GG tarzı bir gürültü engelleme programı denemek. Genişletmek için tıkla... @Yusuf Şahan Neyi beğenmedin hocam? Hatalı veya beğenilmeyecek ne yazdım? Sesi dinler dinlemez donanımsal bir sorun olduğu belli oluyor.
KeremKarakuş Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 283 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, GTX 1660 Ti, 16 GB Ram, PRIME B450M-K II, DirectX 12 Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #13 eppaenmodelo dedi: Hocam marka cidden kötü peki kaç gündür kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 1 Sene oldu. SonJedı dedi: Gürültü azaltma ? Genişletmek için tıkla... Kapalı.
eppaenmodelo dedi: Hocam marka cidden kötü peki kaç gündür kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 1 Sene oldu. SonJedı dedi: Gürültü azaltma ? Genişletmek için tıkla... Kapalı.
marcowitz Femtopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 25 Ekim 2024 #14 Bu tarz problemler genelde kablo veya jak/usb bağlantı noktalarından kaynaklanıyor, sanıyorum senin de problemin donanımsal. Ses testini yaparken bağlantı noktalarıyla biraz uğraşarak sorunun ondan mı kaynaklandığını bulabilirsin.
Bu tarz problemler genelde kablo veya jak/usb bağlantı noktalarından kaynaklanıyor, sanıyorum senin de problemin donanımsal. Ses testini yaparken bağlantı noktalarıyla biraz uğraşarak sorunun ondan mı kaynaklandığını bulabilirsin.