lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar selam. Arkadaşımın kulaklıklı mikrofonu var. Sabah PC'yi açtığında çalışmamaya başlamış. Kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor. Telefonda denedi çalışıyor neden oluyordur?
Arkadaşlar selam. Arkadaşımın kulaklıklı mikrofonu var. Sabah PC'yi açtığında çalışmamaya başlamış. Kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor. Telefonda denedi çalışıyor neden oluyordur?
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 lusie dedi: Arkadaşlar selam. Arkadaşımın kulaklıklı mikrofonu var. Sabah PC'yi açtığında çalışmamaya başlamış. Kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor. Telefonda denedi çalışıyor neden oluyordur? Genişletmek için tıkla... Sorun gider modundan bir bakın yoksa driver ile ilgilidir.
lusie dedi: Arkadaşlar selam. Arkadaşımın kulaklıklı mikrofonu var. Sabah PC'yi açtığında çalışmamaya başlamış. Kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor. Telefonda denedi çalışıyor neden oluyordur? Genişletmek için tıkla... Sorun gider modundan bir bakın yoksa driver ile ilgilidir.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 ReXa42 dedi: Sorun gider modundan bir bakın yoksa driver ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Sorun giderde sorun oluştu yazıyodu.
ReXa42 dedi: Sorun gider modundan bir bakın yoksa driver ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Sorun giderde sorun oluştu yazıyodu.