Mikrofon çalışıyor ama ses vermiyor

BrnKrkz

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir mikrofon aldım. İlk defa bu PC'de mikrofon kullanacaktım. Mikrofon görünüyor ama ses gitmiyor. Mikrofon mu bozuk dedim telefonda denedim telefonda sorunsuz çalışıyor. Ses driverını yükledim yine olmadı. Araştırdım USB ses kartı alırsam düzeleceği söylendi. Mikrofonun girişini oynatınca cızırtı olarak gidiyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim. Araştırdım USB ses kartı alırsam düzeleceği söylendi.

Son düzenleyen: Moderatör:

1. si kayıt aygıtlarından mikrofonlarınıza bakın eğer o mikrofon kullanılıyorsa 2. adımı yapın ama eğer eski dijital ses kullanıyorsa mikrofonunuzu seçin.
2.adım kayıt aygıtlarından mikrofonun DB'sine bakın.
3.sü eğer olmaz ise yeni bir işletim sistemine geçin hem sen Windows 7 kullanıyorsun Win 10 Pro senin içinde iyi olur.

Görev çubuğundaki ses düzeyi simgesine sağ tık yapın. Ses efektini açın. Kayıt sekmesine gelin. Mikrofona çift tıklayın. Düzeyler kısmındaki bütün çubukları en sona çekin, bi' daha deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…