resulemr Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2 29 Mayıs 2020 #1 Laptop kullanıyorum mikrofon ve kulaklık portları ayrı. Mikrofon girişine mikrofonu taktığımda ses alamıyorum, aygıtı dinlediğim zaman sadece parazit sesi geliyor .(Mikrofon çalışıyor ). Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
Laptop kullanıyorum mikrofon ve kulaklık portları ayrı. Mikrofon girişine mikrofonu taktığımda ses alamıyorum, aygıtı dinlediğim zaman sadece parazit sesi geliyor .(Mikrofon çalışıyor ).
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 29 Mayıs 2020 #2 Mikrofonun çalıştığından emin misiniz? Laptop'da başka bir mikrofon çalışıyor mu?
resulemr Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2 29 Mayıs 2020 #3 Abu! dedi: Mikrofonun çalıştığından emin misiniz? Laptop'da başka bir mikrofon çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Laptop üzerindeki mikrofon harici mikrofonu takınca çalışmayı durduruyor başka mikrofon takılı değil.
Abu! dedi: Mikrofonun çalıştığından emin misiniz? Laptop'da başka bir mikrofon çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Laptop üzerindeki mikrofon harici mikrofonu takınca çalışmayı durduruyor başka mikrofon takılı değil.