karamazow Hectopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #1 Kulaklığın yanında mikrofon için Snopy mikrofon kullanıyorum. Ses dışarıya cızırtılı gidiyor. Herhangi bir konuşmayı iletmiyor. Mikrofon mu bozulmuştur yoksa bilgisayarla alakalı veya jak girişiyle alakalı bi problem mi var ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2018
Kulaklığın yanında mikrofon için Snopy mikrofon kullanıyorum. Ses dışarıya cızırtılı gidiyor. Herhangi bir konuşmayı iletmiyor. Mikrofon mu bozulmuştur yoksa bilgisayarla alakalı veya jak girişiyle alakalı bi problem mi var ?
Cezalı Kilopat Katılım 6 Kasım 2017 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #2 Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız anakart üzerindeki girişi deneyebilirsiniz.
karamazow Hectopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #3 Cezalı dedi: Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız anakart üzerindeki girişi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet masaüstü kullanıyorum ama donanımsal işlerden pek anlamıyorum kasanın içini açma vs. yeni mikrofon almam gerekecek.
Cezalı dedi: Masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız anakart üzerindeki girişi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet masaüstü kullanıyorum ama donanımsal işlerden pek anlamıyorum kasanın içini açma vs. yeni mikrofon almam gerekecek.