Mikrofon Cızırtısı ve Sürücü Seçimi

Emre Leafy

Hectopat
Mikrofonumda bir cızırtı var ve bayadır beni rahatsız ediyor. Hangi sürücüyü indirsem cızırtı geçer?
Donanım kimliği:
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun sürücü ile alakası olduğunu sanmıyorum. Kullandığınız mikrofonun markası ve modeli nedir? Eğer profesyonel bir mikrofon ve ses kartı kullanmıyorsanız cızırtı olması çok normaldir. En aza indirmek için VoiceMeeter Banana kullanın, hem bas desteği hem de cızırtı engellemesi çok iyi, kendim kullanıyorum tavsiye ederim. YouTube üzerinden VoiceMeeter Banana kullanımını öğrenebilirsin. Oldukça basit.

Sorunun sürücü ile alakası olduğunu sanmıyorum. Kullandığınız mikrofonun markası ve modeli nedir? Eğer profesyonel bir mikrofon ve ses kartı kullanmıyorsanız cızırtı olması çok normaldir. En aza indirmek için VoiceMeeter Banana kullanın, hem bas desteği hem de cızırtı engellemesi çok iyi, kendim kullanıyorum tavsiye ederim. YouTube üzerinden VoiceMeeter Banana kullanımını öğrenebilirsin. Oldukça basit.

Cahilliğimden soruyorum. Voicemeeter Banana üzerinden cızırtı engelleme ayarını nereden yapıyoruz?

Rica etsem linkini atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı