Mikrofon Cızırtısı ve Sürücü Seçimi

Emre Leafy

Hectopat
Mikrofonumda bir cızırtı var ve bayadır beni rahatsız ediyor. Hangi sürücüyü indirsem cızırtı geçer?
Donanım kimliği:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü olarak bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır ancak REAPER yazılımı ile çok kolay biçimde bu cızırtıyı giderebilirsiniz.

Sorunun sürücü ile alakası olduğunu sanmıyorum. Kullandığınız mikrofonun markası ve modeli nedir? Eğer profesyonel bir mikrofon ve ses kartı kullanmıyorsanız cızırtı olması çok normaldir. En aza indirmek için VoiceMeeter Banana kullanın, hem bas desteği hem de cızırtı engellemesi çok iyi, kendim kullanıyorum tavsiye ederim. YouTube üzerinden VoiceMeeter Banana kullanımını öğrenebilirsin. Oldukça basit.

Cahilliğimden soruyorum. Voicemeeter Banana üzerinden cızırtı engelleme ayarını nereden yapıyoruz?

Cahilliğimden soruyorum. Voicemeeter Banana üzerinden cızırtı engelleme ayarını nereden yapıyoruz?
Sol üst kısımdan, olan kare içindeki noktayı sol aşağı kısmın ortasına getirdiğinde hem cızırtıyı engelliyor hem de bas desteği veriyor.

Rica etsem linkini atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…