Mikrofon cızırtısı

Bora İçöz

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Bundan 2 gün önce mixed cx1 mikrofon almıştım. Ashon mxl6 mixere bağladım. Daha sonra mixerimi main out cıkısından USB ses kartıma bağladım. Ses kalite olarak güzel lakin sesimi kaydedip son ses dinledigimde bir sey fark ettim. Arkadan cızırtı gibi bir ses cıkiyor bu sesi nasıl kaldirabilirim?
Örnek olarak ses atıyorum buyrun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk olarak o virüslü dosya paylaşım sitesini forumda kullanmanız yasak. Google Drive gibi bilinen bir dosya paylaşım sitesine yüklemenizi hemen öneririm.

Ses sürücüleri yüklü mü? Ses kontrol paneli vs. yüklüyse oradan "Mikrofon Bası"nı düşürmenizi öneririm. Muhtemelen sesi bas ile destekliyor ve dip sesin öne çıkmasını sağlıyor. Bu ayarı düşürmenizi ya da kapatmanızı öneririm.

Hocam, "gelişmiş ses denetimleri" ayarlarından ince ayarlar (hassas ses ayarlarını) yaparak arka fondaki bu cızırtıyı azaltabilmek belki mümkün olabilir. Ancak PC'ye bağlı toprak hattı çok zaıfsa veya PC'ye gelmiyorsa bu nedenle de arka fondan parazitik türde cızrtılar duyulmuş olabilir. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı