Mikrofon CS:GO'da Temiz Ses İletmiyor

Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İfrit - Zebani
Windows ses kaydedici ile mikrofonumu test ediyorum ses gayet normal geliyor hiç arka plan sesi filan yok. CS:GO'da voice_loopback 1 yapıp sesimi dinlediğimde mikrofon tuşuna basıp konuşmasam bile arkada çin çin çin sesler geliyor. Etrafta mikrofona etki eden bir şey yok ki olsa da Windows'da test ettiğimde ses gayet güzel geliyor. Nasıl düzeltebilirim?

Windows ses kaydedici ile mikrofonumu test ediyorum ses gayet normal geliyor hiç arka plan sesi filan yok. CS:GO'da voice_loopback 1 yapıp sesimi dinlediğimde mikrofon tuşuna basıp konuşmasam bile arkada çin çin çin sesler geliyor. Etrafta mikrofona etki eden bir şey yok ki olsa da Windows'da test ettiğimde ses gayet güzel geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
Espri yapasım geldi çok ama yapmıyorum. Ses ayarlarının bulunduğu bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? İnceleme yaptıktan sonra bakabiliriz sorun var mı diye. Ayrıca LoopBack'den dinlediğiniz için kendi sesiniz yankı yapıyordur büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı