Mikrofon Dip Sesi İçin Program Önerisi

SoloKurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar NVIDIA ekran kartımın dahili video kaydetme özelliğiyle video kaydediyorum, oyun videoları çekmek istiyorum fakat mikrofonumda ufak bir dip ses sorunu var. Discord gibi platformlarda akıllı ses etkinliği olduğu için orada sorun olmuyor fakat video kaydederken mikrofon tüm sesleri alıyor, video çekerken kullanabileceğim noise gate gibi bir program var mı? NVIDIA Broadcast önermeyin hayatımda gördüğüm en kötü yazılım olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Krisp'in masaüstü uygulaması var ama ücretli tabii ki. Ben sırf meraktan korsan denemiştim ki hiç önermem çok tekin yerlerdende de indirilmiyor, bence gayet etkiliydi ama kullanmaya devam etmedim. Kullanmak isterseniz de çok güzel çalışıyor gerçekten.

Hocam bu arada mikrofon olarak ne kullanıyorsunuz ve sisteminize nasıl bağlıyorsunuz? Belki bu aşamada sorunu mekanik ve fiziksel olarak çözme şansımız olabilir.
Hocam SteelSeries Artic 3 kullanıyorum, ne yazık ki ayırıcı kullanmamız gerekiyor internetten 100tlye aldığım bir ayırıcı kullanıyorum fakat kulaklığın orijinal ayırıcısından çok bir farkı yok (internetten aldığımı daha kısa oldugu için kullanıyorum.) Sisteme kasanın jak girişlerinden bağlıyorum.

Hocam dipses genelde dediğiniz gibi ara kablo, dönüştürücü ve ses kartının portundan dolayı oluyor. Kablolar ve dönüştürücüler %50 etkiliyor diyebilirim. Bir de deneme maksatlı kasa önüne de takabilirsiniz.

Ayrıca eğer bütçeniz olursa bir ara size şu mikrofonu kesinlikle öneririm:

Geçen ay 2250'ye almıştım. Daha da düşmüş. Fiyatına nazaran çok iyi performans veriyor. Dipsesin olmamasını geçtim, dahili ENC'si de var. Shockmount vs saymıyorum. Madem oyun videoları çekeceksiniz ve bunu seviyorsunuz, harici mikrofon sizi bir çok dertten kurtarır ve yaptığınız işin kalitesini artırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı