S Speiltura Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 GeForce Experience ile alakalı olabilir mi?
KS KS S Speiltura Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #11 Shibriz dedi: Yıllardır kullanıyorum Experience bir sıkıntı çıkartmadı, aldığın hata istisna bir hata olduğu için çözümünü bilen yok. Eki Görüntüle 1159794 Bir de bu tikleri kaldırıp veya açıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Kapattım ama değişen bir şey yok telefondan denedim mikrofonda sıkıntı yok PC kaynaklı. Artı 0 Eksi
Shibriz dedi: Yıllardır kullanıyorum Experience bir sıkıntı çıkartmadı, aldığın hata istisna bir hata olduğu için çözümünü bilen yok. Eki Görüntüle 1159794 Bir de bu tikleri kaldırıp veya açıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Kapattım ama değişen bir şey yok telefondan denedim mikrofonda sıkıntı yok PC kaynaklı.
S Shibriz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #12 Speiltura dedi: Kapattım ama değişen bir şey yok telefondan denedim mikrofonda sıkıntı yok PC kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm çözümlerim tükendi. Yardım edebilecek arkadaşların çıkacağını sanmıyorum umarım halledebilirsiniz kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Speiltura dedi: Kapattım ama değişen bir şey yok telefondan denedim mikrofonda sıkıntı yok PC kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm çözümlerim tükendi. Yardım edebilecek arkadaşların çıkacağını sanmıyorum umarım halledebilirsiniz kolay gelsin.