800k ZED Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 442 Çözümler 2 6 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Mikrofonumu arka jak Mic girişinden taktım ama hiçbir türlü ses gitmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Mikrofonu takınca kulaklıktan cızırtı gelmeye başlıyor bu arada. (Mikrofonu telefondan test ettim çalışıyor.)
Merhaba arkadaşlar, Mikrofonumu arka jak Mic girişinden taktım ama hiçbir türlü ses gitmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Mikrofonu takınca kulaklıktan cızırtı gelmeye başlıyor bu arada. (Mikrofonu telefondan test ettim çalışıyor.)
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #2 Aynı sorun bende de var ama bir türlü çözemedim. Artı 0 Eksi
KS KS 800k ZED Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 442 Çözümler 2 6 Temmuz 2020 #3 enter dedi: Aynı sorun bende de var ama bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben çözdüm. Mikrofon erişimini açınca çözüldü. Artı 0 Eksi
enter dedi: Aynı sorun bende de var ama bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben çözdüm. Mikrofon erişimini açınca çözüldü.