Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Mikrofon en küçük harekette kafamı hareket ettirsem bile mikrofondan çok cızırtı, ve kötü sesler çıkıyor ve sonra sesim gidiyor. Ama telefonda hiçbir sorun yok anlamadım şimdi.
Mikrofon en küçük harekette kafamı hareket ettirsem bile mikrofondan çok cızırtı, ve kötü sesler çıkıyor ve sonra sesim gidiyor. Ama telefonda hiçbir sorun yok anlamadım şimdi.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Çok yüksek olasılık ile kablo ile alakalıdır. Kablo değiştirip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 icy_termination dedi: Çok yüksek olasılık ile kablo ile alakalıdır. Kablo değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı fakat yeni kulaklık aldım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
icy_termination dedi: Çok yüksek olasılık ile kablo ile alakalıdır. Kablo değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı fakat yeni kulaklık aldım sorun çözüldü.