Aviable Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2 27 Ekim 2019 #1 Mikrofonun jak girişi bilgisayarda kaldı, çıkaramıyorum. Bir bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen, başka mikrofon takamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2019
Mikrofonun jak girişi bilgisayarda kaldı, çıkaramıyorum. Bir bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen, başka mikrofon takamıyorum.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2019 #2 Kargaburnu ya da cımbız ile kısa devre etmeden çekmeye çalışın.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.326 Makaleler 42 Çözümler 275 27 Ekim 2019 #3 Yatay sıkışmış gibi duruyor kabloyu dik yapıp çıkartmayı olmazsa yukarıdaki çözümü dene.
Aviable Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2 27 Ekim 2019 #4 Firehorse MK II dedi: Kargaburnu ya da cımbız ile kısa devre etmeden çekmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim işe yaradı Mithat Berhan dedi: Yatay sıkışmış gibi duruyor kabloyu dik yapıp çıkartmayı olmazsa yukarıdaki çözümü dene. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şekilde çıkmıyodu kargaburnu ile çıkarttım yine de teşekkür ederim
Firehorse MK II dedi: Kargaburnu ya da cımbız ile kısa devre etmeden çekmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim işe yaradı Mithat Berhan dedi: Yatay sıkışmış gibi duruyor kabloyu dik yapıp çıkartmayı olmazsa yukarıdaki çözümü dene. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şekilde çıkmıyodu kargaburnu ile çıkarttım yine de teşekkür ederim